Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Thailand – introductie

Van 11 januari tot 15 februari 2009

Een grote mijlpaal!

Jaja, ik naar Thailand hahaha. Tot januari 2009 wilde ik in elke vakantie na 10 dagen alweer naar huis, onder het mom van “over 4 dagen gaan we tóch, kunnen we net zo goed nu al gaan”. Maar niets is veranderlijker dan een mens en Sjeng heeft mij weten over te halen met prachtige verhalen over den vreemde. Die zou het liefst twee maanden gaan, dus werd het een compromis: 4 weken. En ik heb er ook wel zin in hoor, zo is het niet. Ik vind alleen het vliegen een beetje lang en je kunt niet zomaar terug als je dat zou willen.

Maar, desalniettemin en alle gekheid op een stokje; Joke gaat de wereld over. Vandaar dit dagboek. Vorig jaar was het nog Madeira en drie weken. En zo gaan we ieder jaar een klein stukje verder. Nog een paar jaar en ik wil niet meer terug ;-).

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 10 januari 2009 door in Thailand en getagd als , , , .

Navigatie

Categorieën

Archief

SCHRIJVENDE SENIOREN GEZOCHT: SCHRIJF MEE!

Afbeelding van Steve Buissinne via Pixabay

Ik schrijf al enige tijd stukjes voor de hoe ouderen denken site en we zijn continu op zoek naar enthousiaste medeschrijvers

Wij zoeken ouderen vanaf ca. 55 jaar die graag vertellen over alle perikelen die zij als ouderen/senioren in onze samenleving meemaken.

Denk jij uit te kunnen leggen hoe wij ouderen denken? Heb je je seniorenhart verpand aan de schrijverij? Vertel jij graag hoe het jou vergaat en wat je meemaakt als oudere in een steeds snellere maatschappij? Heb je een vlotte pen en een goed gevoel voor taal? Doe dan mee op Hoe Ouderen Denken!

Interesse? Mail ons wat recente teksten (zodat we een indruk krijgen van je schrijfstijl) en een korte motivatie:
redactie@hoeouderendenken.nl 

%d bloggers liken dit: