Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Valkenburg Tennessee

21-4-2010

Waar wij toch in beland zijn; we zitten de hele dag in de auto met af en toe een ‘ pipistop’ van 15 minuten om ’s avonds helemaal verkreukeld aan te komen in een soort van Valkenburg Tennessee.

Fun! Huis op zijn kop

We vallen van de ene verbijstering in de andere. Alles is hier ingericht op fun en entertainment. Hele gebieden langs de snelweg volgebouwd met souvenirshops, food courts, restaurants en vooral fun, fun en nog eens fun.

 

Cartcentrums, lasergames, botsautootjes, speeltuinen, stand up comedians en dat alles gelardeerd met outlet winkels en pancakes.

Tussendoor motels en hotels, ook al schreeuwerig adverterend met bargains and free hot breakfast. Daarmee bedoelen ze een wafel die je zelf mag bakken, zoete cakejes en vieze jus d’orange. Ljech!!! De motels waar wij in verblijven zijn over het algemeen niet zo geweldig. Kamers niet schoon, wc-brillen waar nog poepresten van de vorige gast aan zit, douches met vochtplekken. Een van onze medereizigsters heeft een hele nacht wakker gelegen van de jeuk. Wij alleen maar van het slechte bed. Gelukkig kregen we daar wel free complementary water in de koelkast en waren de handdoeken tenminste schoon.

Genoeg geklaagd nu; vandaag zitten we in een prachtig hotel met goede bedden in Ashville. Hier wil ik wel blijven, of het bed meenemen. Maar dat kan niet, want om 8 uur mogen we het busje weer in voor een 7 hour drive naar Charleston. Schijnt het oudste plaatsje in Amerika te zijn. Ben benieuwd wat dat betekent voor het hotel.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 21 april 2010 door in 2010, Amerika en getagd als , , , , , , , .

Categorieën

Archief

SCHRIJVENDE SENIOREN GEZOCHT: SCHRIJF MEE!

Afbeelding van Steve Buissinne via Pixabay

Ik schrijf al enige tijd stukjes voor de hoe ouderen denken site en we zijn continu op zoek naar enthousiaste medeschrijvers

Wij zoeken ouderen vanaf ca. 55 jaar die graag vertellen over alle perikelen die zij als ouderen/senioren in onze samenleving meemaken.

Denk jij uit te kunnen leggen hoe wij ouderen denken? Heb je je seniorenhart verpand aan de schrijverij? Vertel jij graag hoe het jou vergaat en wat je meemaakt als oudere in een steeds snellere maatschappij? Heb je een vlotte pen en een goed gevoel voor taal? Doe dan mee op Hoe Ouderen Denken!

Interesse? Mail ons wat recente teksten (zodat we een indruk krijgen van je schrijfstijl) en een korte motivatie:
redactie@hoeouderendenken.nl 

%d bloggers liken dit: