Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Over mijn blog

oudvrouwtjeHoi, leuk dat je hier even langskomt om mijn blogjes te lezen. Je zult hier vooral korte verhalen en columns aantreffen en een enkel gedicht. Maar er staan ook logjes over van alles en nog wat. Ik beschrijf en bespreek onderwerpen die me bezighouden  en dat zijn er veel. Van familie tot verre kennissen, van persoonlijk tot politiek, van reizen tot de GGZ en van alles wat daartussen zit. 

De naam van mijn blog is niet willekeurig gekozen. De onderwerpen in mijn columns gaan over dingen die mij interesseren, de verhalen hebben hun kern in mijn eigen leven (hetzij recent, hetzij al langer geleden), alles wordt door mij zelf geschreven en last but not least, er zit een sausje van mijzelf over de verhalen. De kern is meestal waar gebeurd, maar de twist heb ik er zelf in gebracht.  Jokezelf dus.

Genoeg over mij. Ik hoop dat je het hier leuk vindt . Een reactie op mijn schrijfsels zou ik leuk vinden. 

En, oja, als je wat wilt overnemen, laat me dat dan even weten.     

 

 

 

3 reacties op “Over mijn blog

 1. Mirjam Kakelbont
  31 juli 2011

  Hi Joke. Bedankt voor je uitgebreide reactie op mijn blog. Ik ben al eerder bij je op bezoek geweest! Ik vroeg me af van wie op Hannekes en Truus’ blog de “opdrachten” afkwamen. Het lijkt me leuk om een keer met de schrijfopdracht mee te doen, maar ik heb nog nooit iets in opdracht geschreven en het lijkt me moeilijk. Dus mocht je nog tips hebben?!
  Groetjes en tot blogs

  Like

 2. Jokezelf
  4 juni 2011

  Thnx!

  Like

 3. Annet
  3 juni 2011

  Het is gelukt en het was helemaal niet moeilijk (moet alleen even wennen aan de laptop) – het ziet er goed uit hier en zie twee steengoeie nummers van Caro Emerald…

  Groet van Annet:)

  Like

Reageren? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 16 juni 2010 door in Persoonlijk.

Archief

Belangstellenden

%d bloggers liken dit: