Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Mijn weblog is één jaar geworden

Dit blog bestaat al meer dan 365 dagen.

Update:
Inmiddels (1 juli 2017) draai ik alweer ruim zeven jaar mee in de blogscene = meer dan 2700 dagen, maar daar bestaat geen liedje van, dus laat ik die 365 dagen van Bassie en Adriaan lekker staan.

 

In januari 2010 ben ik bij web-log.nl begonnen met een eigen weblog. Gewoon, om eens te kijken hoe dat zou zijn. De eerste maanden schreef ik bijna niets omdat ik het toen eigenlijk veel te druk had. Maar de tweede helft van het jaar ben ik als een gek aan het bloggen geslagen. Want toen had ik pas tijd om te schrijven.

En? vond ik het leuk? Nou, dat blijkt, zou ik zeggen. In een half jaar tijd heb ik 75 berichten geschreven. Dat zijn er twaalf stuks per maand, oftewel gemiddeld drie per week. Dan moet je het wel leuk vinden. Daar heb ik tot nu toe 390 reacties op gehad. En in totaal zijn mijn pagina’s in dat laatste halfjaar van 2010 bijna 6500 maal bekeken. Dat is een volle bak; per maand lezen flink wat mensen zo’n 1000 pagina’s bij elkaar.
Tuurlijk; vergeleken bij anderen ben ik nog een jonkie. Er zijn bloggers die al zes jaar of langer bloggen en die al honderdduizenden pageviews hebben. Dat is pas een volle bak! Maar dat geeft niks; ik vind het leuk zoals het nu gaat. Bovendien ben ik via dit blog terechtgekomen op allerlei leuke en interessante webloggen van anderen. Daar lees ik met genoegen de weblogjes van de meest uiteenlopende mensen. En soms zet ik daar iets neer, zoals dit in het kader van het WOW-woord BAK. (een initiatief van Aline Write On Wednesday).

Dus ja; ik vond en vind het leuk en ik ga door tot ik geen woorden meer kan vinden.

14 reacties op “Mijn weblog is één jaar geworden

 1. Novie
  30 januari 2011

  gefeliciteerd Joke wat gaat de tijd vlug he?Je hebt er een grappige onverwachte WOW van gemaakt.Toppie!

  Like

 2. Plato
  29 januari 2011

  Joke, van harte gefeliciteerd met je eenjarig jubileum. Wat mij betreft komen er nog heel veel jaren bij want ik vind je een verrijking voor het webloggebeuren.

  Die laatste zin deed me denken aan het credo van mijn broer die behalve zwaar reumapatiënt ook kunstschilder was. Hij zei altijd: ik ga door tot er geen verf meer is.

  Joke, ik wens je het komende jaar veel leuke logjes, veel mooie reacties en een toenemend aantal geïnteresseerden in jouw blog.

  Like

 3. minoesjka
  29 januari 2011

  Nou, zeker met de laatste zin ben ik blij. Ik kom hier graag, omdat je leuke verhalen schrijft, een kunst die nu eenmaal niet iedereen verstaat!
  Gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum en ik hoop nog veel verhalen van jou te mogen lezen.

  Like

 4. Gelukspoppetje
  29 januari 2011

  1 jaar alweer wat een geklets in 1 jaar! (*_*) Het is leuk om te kletsen op een weblog het is nog leuker als er reacties komen, en het is nog veel leuker als we met elkaar een klein beetje met elkaar verbonden voelen en dat juist omdat we een “passie” delen en dat is webloggen, leve internet!

  Omedetou gozai masu (gefeliciteerd!)

  Like

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 28 januari 2011 door in (Zinnige) onzin en flauwekul.

Categorieën

Archief

Belangstellenden

%d bloggers liken dit: