Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Ro Mogendorff – tekenares pur sang

Website over Ro Mogendorff die prachtige tekeningen maakte. Ik heb er eentje aan de muur hangen – een tekening van een oude vrouw met een mutsje op – precies mijn oma.

Ro Mogendorff

lees verder op Romogendorff.nl

 

4 reacties op “Ro Mogendorff – tekenares pur sang

 1. jokezelf
  18 september 2011

  Dat was natuurlijk ook Sjeng – op zijn blog staan stukjes uit het leven van zijn vader èn hij is “proud member of oba”. Hij is bezig met een website met een compleet overzicht van het toneel- en regisseurswerk van Albert + zijn (niet zo bekende) schilderwerk, waaronder de toneeldecors die hij heeft ontworpen en geschilderd. Om de website te promoten en om nieuwe toevoegingen te melden, plaatst hij af en toe iets van de site op het blog. Ikzelf heb er een paar keer iets van overgenomen, net als dit trouwens, dus wat je over Albert van Dalsum via oba hebt gezien, kan ook van mij geweest zijn.

  Like

 2. johanhvd
  17 september 2011

  Ja, de flits in het beeld is wel jammer. Maar ach, als volleerd fotografe kan Joke zelf dat 1,2,3 verhelpen… 🙂

  Overigens zie ik dat Sjeng de zoon van Albert is. Een tijdje terug zag ik via Oba een paar keer iets verschijnen over Albert van Dalsum. Wie de auteur was weet ik niet meer. Ik wilde gaan kijken, maar zoals vaker gebeurd, vergeten.

  Like

 3. Beukmans
  17 september 2011

  Jammer dat je een flits hebt gebruikt, prachtige tekening!

  Like

  • jokezelf
   17 september 2011

   Ja, prachtige tekening h? Ik werd er meteen verliefd op toen ik hem zag. Dat van die flitser is eigenlijk wel een beetje dom, maar ik had er eerst al moeite mee om mijn toestel opgestart te krijgen en toen kreeg ik geen beeld en daarna stond hij op automatisch en wist ik niet meer hoe ik die flitser eraf kon krijgen (hoezo fotografisch geheugen?). Maar je hebt helemaal gelijk; ik ga de foto overnieuw maken en hem hier opnieuw plaatsen.

   Like

Reageren? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 17 september 2011 door in Overig en getagd als , , , , , , , , , , , .

Archief

Belangstellenden

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Doe mee met 253 andere volgers

Tentoonstelling bibliotheek Noordwijkerhout

Start expositie werk Sjeng van Dalsum2 maart 2018
nog 11 dagen

Berichten die ik leuk vind

%d bloggers liken dit: