Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Geméén!!!

Wacht maar tot ik groter ben

Op de valreep geschreven voor zes woorden met beeld,
thema Groot Verdriet.

25 reacties op “Geméén!!!

 1. Noelle52
  26 oktober 2011

  Ja goed verzonnen van Plato die extra verdrietjes haha zag het opeens voor me hoe dat kleintje probeerde de stenen te pakken 😉

  Like

 2. platoonline
  24 oktober 2011

  Op deze foto zie ik drie redenen tot treurnis voor het kleintje. Ten eerste hebben ze het een trainingspakje van de foute club aangetrokken. Ten tweede hebben ze het een heel plein vol blokjes hebben gegeven maar zodanig dat het er niet bij kan omdat de blokjes in de grond verankerd zitten. Ten derde motregent het. Dat jongetje in de auto heeft een licht gevoel van plaatsvervangende schuld en schaamte. Hij verbergt dat achter een brutaal grijnsje dat zeg: ja, ik kan er niks an doen hoor.

  Zeg mij lezer, had u dit kleine leed ook gezien? of houden we het bij gaaf, leuk en mooi gevonden?

  Like

  • jokezelf
   25 oktober 2011

   Plaat je hebt het helemaal bij het recht eind, al heb ik geen idee wat je bedoelt met het trainingspakje van een foute club. Welke club mag dat wel wezen? Maar het regende daar toen wel en ik vind die interpretatie van de uitdrukking op het gezicht van mijn zoontje erg goed gevonden. Ik denk namelijk dat je wel gelijk hebt. En die blokjes? zeg er wat van dat ze daar ook de p over in had.

   Like

 3. Aline
  24 oktober 2011

  Jeetje die is gaaf gevonden… en bedacht… en ow zo waar…

  Like

 4. juffie
  23 oktober 2011

  En ze had misschien nog wel achterop dat dat rode plankje gekund :).. of zie ik dat verkeerd en zou ze daar zo afgevallen zijn (en dan toch ook weer huilen)?

  Like

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 21 oktober 2011 door in Zes woordenverhalen en getagd als , , , , , , .

Categorieën

Archief

SCHRIJVENDE SENIOREN GEZOCHT: SCHRIJF MEE!

Afbeelding van Steve Buissinne via Pixabay

Ik schrijf al enige tijd stukjes voor de hoe ouderen denken site en we zijn continu op zoek naar enthousiaste medeschrijvers

Wij zoeken ouderen vanaf ca. 55 jaar die graag vertellen over alle perikelen die zij als ouderen/senioren in onze samenleving meemaken.

Denk jij uit te kunnen leggen hoe wij ouderen denken? Heb je je seniorenhart verpand aan de schrijverij? Vertel jij graag hoe het jou vergaat en wat je meemaakt als oudere in een steeds snellere maatschappij? Heb je een vlotte pen en een goed gevoel voor taal? Doe dan mee op Hoe Ouderen Denken!

Interesse? Mail ons wat recente teksten (zodat we een indruk krijgen van je schrijfstijl) en een korte motivatie:
redactie@hoeouderendenken.nl 

Berichten die ik leuk vind

Belangstellenden

%d bloggers liken dit: