Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Zes woorden met beeld – thema VERHUIZEN

verhuzien

Lees hier alle verhuisverhalen:

Marja(Rammelaars),
Trees(deGeldorpjes),
Dieneke(Waterjuffer),
Melodys Music,
Geesjesgedachten,
Albert y Mara fotolog ,
Tanneke (T-time),
Marion(Doldriest),
Minoesjka,
Voetje(voeteninhetwater),
Ineke(inuzzgedachten) ,
artafterallart,
juffie(gelukkigonderweg),
gelukspoppetje,
Annabee ,
Mark(verwoedenoten),
Aline(alineblogt),
jokezelf(met illegale aanvulling) ,
smijling,
hanneke(hannekelive)

33 reacties op “Zes woorden met beeld – thema VERHUIZEN

 1. Lenjef
  13 november 2016

  Verhuis

  sommigen zeggen
  ach,
  het zijn slechts muren die je achterlaat

  en bijna allemaal vergrijsde buren
  die jou met Nieuwjaar nog een kaartje sturen

  al
  de oude herinneringen
  verhuizen mee naar de nieuwe straat

  Ik hoop dat jouw gevoelens zich snel wortelen in de nieuwe grond, Joke.
  Lenjef

  Like

  • Jokezelf
   14 november 2016

   Ach, wat leuk dat je mij een reactie stuurt op dit oude berichtje (hoe weet je trouwens dat ik ga verhuizen?) En, inderdaad, het zijn slechts muren en met de buren heb ik mij nooit echt verbonden gevoeld in de zeven jaar dat ik hier heb gewoond. Des te meer met mijn vorig jaar overleden tweede echtgenoot. Die laat ik hier achter op het kerkhof, samen met zijn zoon, die ook alweer vier jaar dood is. Enfin, ik ga terug naar mijn roots, dus de nieuwe omgeving is min of meer vertrouwd. (maar ja, je weet het gezegde; ouwe bomen moet je niet verplanten. Nu ben ik in de afgelopen 13 jaar al drie keer verplant, en ik weet dat het na verloop van tijd wel went. :-), dus daar vertrouw ik deze keer ook maar op.

   Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Six word story: Verhuizen | Hannekelive

 3. Annet Lemaire
  19 november 2011

  Wat heb je het hier mooi gemaakt…met kleuren zelfs!
  Ik voel me helemaal thuis op Hyves maar ga toch meedoen. Ik ga verhuizen:) Even kijken of ik niet te laat ben….

  Like

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 6 november 2011 door in Zes woordenverhalen en getagd als , , , , , , , , , .

Categorieën

Archief

SCHRIJVENDE SENIOREN GEZOCHT: SCHRIJF MEE!

Afbeelding van Steve Buissinne via Pixabay

Ik schrijf al enige tijd stukjes voor de hoe ouderen denken site en we zijn continu op zoek naar enthousiaste medeschrijvers

Wij zoeken ouderen vanaf ca. 55 jaar die graag vertellen over alle perikelen die zij als ouderen/senioren in onze samenleving meemaken.

Denk jij uit te kunnen leggen hoe wij ouderen denken? Heb je je seniorenhart verpand aan de schrijverij? Vertel jij graag hoe het jou vergaat en wat je meemaakt als oudere in een steeds snellere maatschappij? Heb je een vlotte pen en een goed gevoel voor taal? Doe dan mee op Hoe Ouderen Denken!

Interesse? Mail ons wat recente teksten (zodat we een indruk krijgen van je schrijfstijl) en een korte motivatie:
redactie@hoeouderendenken.nl 

%d bloggers liken dit: