Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Multitaskend superwijf?

Gevonden!
Integere, vriendelijke, verbaal vaardige en betrokken duizendpoot
(type jongleur) die kan luisteren, steunen en adviseren.

multitaskenDe persoon die wij zochten, springt op de bres voor onrecht, is vaardig in het schrijven van beleids- en andere stukken en levert bijdragen aan veranderingsprocessen. Ze kan zich inleven in complexe situaties, beschikt over veelzijdige kennis en humor, en houdt rekening met andermans meningen, ook als ze er zelf anders over denkt. Voor oplossingen komt ze snel tot de kern, waarna ze voorgelegde problemen rustig en overwogen analyseert. Ze kan goed met mensen omgaan, maar neemt in voorkomende gevallen geen blad voor de mond.
========================================

Eind juli 2011 geschreven voor uitdaging Deel 2 van Plato; 101 woorden inclusief titel, je goede eigenschappen  op een rijtje zonder het woordje ‘ik’ te gebruiken. In dit geval ben ik uitgegaan van mijn werkpersoonlijkheid. Privé ben ik een beetje anders; klik.

========================================

18 reacties op “Multitaskend superwijf?

 1. Pingback: Wijvenweek? | Bouwen met taal

 2. Truus
  20 maart 2012

  Knap gedaan Joke. Je bent een echt multitaskend superwijf. En ik wed thuis ook. 🙂

  Like

 3. Mirjam Kakelbont
  19 maart 2012

  Hoi Joke, ben ik weer. Ik voeg je toe aan mijn blogroll. Als je dat niet prettig vindt, laat je het me dan even weten?
  Fijne dag!
  Groetjes Kakel.

  Like

  • jokezelf
   19 maart 2012

   Sgoed hoor. Leuk juist. Jij staat ook bij mij toch?

   Like

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 18 maart 2012 door in Humor en getagd als , , , , , , , .

Categorieën

Archief

Belangstellenden

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Doe mee met 352 andere volgers

%d bloggers liken dit: