Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Huwelijksglossy

Mijn dochter en haar lief hadden aangekondigd dat ze gingen trouwen. Meestal doen we in onze familie dan een lied of een sketch (let op: om kromme tenen bij de toeschouwers te voorkomen; beter van niet 😉 ), maar deze keer ging het anders.
Via een van mijn zussen kwam ik op de site Jilster.nl. Daar kun je zelf een professioneel tijdschrift maken. Het kost wat (een beetje veel) tijd, en een paar centen, maar dan hèb je ook wat. Een mailtje naar familie en vrienden voor kopij en foto’s, leidde tot onderstaande glossy.

 

14 reacties op “Huwelijksglossy

  1. Plato
    7 september 2012

    Hoi Joke,
    Ik heb op 5 september een droom op de weblog gezet. Misschien vind je het interessant genoeg om daar wat over te zeggen. Jouw mening telt natuurlijk zwaar want jij hebt er verstand van. Ik moet eerlijk zeggen, ik kon er helemaal niets mee. Maar Mirjam Kakelbont kwam wel met een verrassende uitleg.

    Like

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 17 augustus 2012 door in Ooit actueel, Persoonlijk en getagd als , , , , , , , .

Categorieën

Archief

Belangstellenden

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Doe mee met 351 andere volgers

%d bloggers liken dit: