Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Slow travel? Dacht het niet!

Het wordt geen wereldreis, maar een weekje Spanje is toch ook niet te versmaden. Málaga wordt het deze keer. Het is maar twee uurtjes vliegen. Wel zo prettig. We hebben een hotel aan de rand van het centrum, dichtbij haven en strand en vlakbij het metrostation. Handig om van en naar het vliegveld te reizen. Voor het eerst reizen we niet met KLM of Martinair, maar met Vueling Airlines, een prijsvechter. Ik ben reuze benieuwd!

Vorig jaar was het Las Palmas, ook middenin het centrum en vlakbij het strand. Van daaruit hebben we de omgeving bekeken, met het openbaar vervoer en de benenwagen. Veel foto’s gemaakt, maar waar ze zijn gebleven? Ik heb geen idee. Ik heb toen wèl een stukje geschreven over twee mensen die ik uit het raam van ons hotel zag.  Overleven in een stadse jungle.

Het jaar dáárvoor zijn we naar Madrid geweest. Erg leuke stad om een weekje in te verblijven. Geweldige tijd gehad. Veel mooie dingen gezien en musea om van te likkebaarden. Maar foto’s heb ik niet of nauwelijks. Veel plaatjes geschoten vanaf ons balkonnetje, maar die zijn allemaal hetzelfde. Ik heb een drietal foto’s van een levend standbeeld èn een foto van het Puerta Del Sol, waar ons hotel om de hoek stond. En die foto is niet eens van mijzelf.

IMGP0734 madrid puerta del solIMGP0720

2 reacties op “Slow travel? Dacht het niet!

 1. jokezelf
  16 februari 2013

  Het was héérlijk. En ik ben inderdaad in Málaga gebleven. We waren het carnaval ontvlucht in Nederland en kwamen er daar middenin. Lekker muziek. Leuke optredens. En verder lekker weer, veel gewandeld, heerlijk gegeten en veel uitgerust en vooral gelezen! Drie boeken uit in één week. Geen pc, geen tv en geen krant en dan houd je een tijd over!

  Like

 2. Martina
  3 februari 2013

  Fijne vacantie.Je blijft toch niet hangen in Málaga?Voor de Sandwich op zondag hoef je niet meer thuis te blijven.Wat een aderlating.ik heb genoten. ben met de trein naar Cordoba en Sevilla gegaan. Tanti saluti van Sandwichliefhebber eerste uur.

  Like

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 3 februari 2013 door in Spanje en getagd als , , , , , .

Categorieën

Archief

SCHRIJVENDE SENIOREN GEZOCHT: SCHRIJF MEE!

Afbeelding van Steve Buissinne via Pixabay

Ik schrijf al enige tijd stukjes voor de hoe ouderen denken site en we zijn continu op zoek naar enthousiaste medeschrijvers

Wij zoeken ouderen vanaf ca. 55 jaar die graag vertellen over alle perikelen die zij als ouderen/senioren in onze samenleving meemaken.

Denk jij uit te kunnen leggen hoe wij ouderen denken? Heb je je seniorenhart verpand aan de schrijverij? Vertel jij graag hoe het jou vergaat en wat je meemaakt als oudere in een steeds snellere maatschappij? Heb je een vlotte pen en een goed gevoel voor taal? Doe dan mee op Hoe Ouderen Denken!

Interesse? Mail ons wat recente teksten (zodat we een indruk krijgen van je schrijfstijl) en een korte motivatie:
redactie@hoeouderendenken.nl 

%d bloggers liken dit: