Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Zwijmelen op zaterdag -4

Op zondag; het ultieme zwijmelnummer van de zaterdag; de muziek, die man, die stem, die blik in zijn ogen! Kortom; hmmmmm.

 

voor nog meer zwijmelen op zaterdag; Marja

Delen

13 reacties op “Zwijmelen op zaterdag -4

 1. asbloed
  20 mrt 2013
  asbloed

  Als DagZwijmelaar en NachtDromer is weten, wanneer en waarom mijn vriendin wil zwijmelen, van levensbelang.
  De voorteken zijn mij duidelijk. En net als ze denkt; ”Que Sera Sera”
  Dan zet ik dit plaatje op.
  Dan wil ze even in mijn armen dansen.
  En dan wil ze nog 1001 dingen.
  Die ik alle voor haar doe.
  Dat heet dan zwijmelen in het kwadraat.

  • jokezelf
   22 mrt 2013
   Jokezelf – The Netherlands – Gepensioneerd GZ-psycholoog (NP,) voormalig docente Nederlands. (Web)schrijfster, auteur van 'Sjeng van Dalsum, nagelaten werk'. Geïnteresseerd in theater, literatuur, kunst, fotografie, muziek, film en reizen.

   Asbloed; jij weet wat vrouwen willen; een man die weet wanneer, waarom en hoe ze wil zwijmelen. Prachtig nummer dit, ik zong het als vijfjarige al met de radio mee en ken het nog steeds uit mijn hoofd.

 2. platoonline
  20 mrt 2013

  Goeie zanger, maar om er nu om te gaan zitten zwijmelen, nee.
  Dat is kennelijk toch een privilege van vrouwen.

 3. isis45
  18 mrt 2013
  isis45 – Ik ben een vrouw die volop in het leven staat. Ik ga graag naar concerten en theater, uit eten en op vakantie. Ik werk als Z-verpleegkundige in een 24-uurs instelling voor verstandelijk en lichamelijk gehandicapten. Dit doe ik zo'n 15 nachten per maand. Mijn naam heb ik ontleend aan onze laatste poes Isis, een halve siamees met een idem dito karakter.

  Een geweldig nummer. Ik ben afgelopen zomer naar een concert van hem geweest en dat nummer zong hij ook weer, HELEMAAL GEWELDIG!

 4. ♫ Mel☺dy ♫
  17 mrt 2013
  Melody – Vrouw van Joop. Moeder van Bastiaan. Schoonmoeder van Daphne. Vrouwmens van Noah, Brego, Precious & Bilbo Oppasteefje van Kay & Sem. Enthousiast amateur-fotografe en blogger. Leip van natuur en dieren. Leven in Liefde, Geluk & Gezondheid, Nog meer weten? http://melodymusic.nl Vragen? Stel ze gerust! mel62ko@gmail.com

  Dit heeft inderdaad wel iets maar hoe je het ook vindt…. heeft alles te maken met smaak en die mag verschillen! Of ik het nou eens ben met de voorstanders of de tegenstanders, (ik of wie ook maar) is toch totaal niet relevant.

  • jokezelf
   17 mrt 2013
   Jokezelf – The Netherlands – Gepensioneerd GZ-psycholoog (NP,) voormalig docente Nederlands. (Web)schrijfster, auteur van 'Sjeng van Dalsum, nagelaten werk'. Geïnteresseerd in theater, literatuur, kunst, fotografie, muziek, film en reizen.

   Zeker. Smaak is alles; de een vindt dit en de ander dat. Dat betekent niet dat het ene beter is dan het andere, alleen anders – hoewel kwaliteit natuurlijk altijd herkenbaar is.

Geef een reactie Reactie annuleren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 17 mrt 2013 door in Muziek, Zwoz en getagd als , , , , .

Navigatie

Mobiele versie afsluiten
%%footer%%