Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Vroeger … oma vertelt

juffrouw toos van de lekkere luchten

Juffrouw Toos van de lekkere luchten

.

heus; vroeger was reclame stukken leuker!

Geschreven voor de serie Verbeeld een Verhaal in Zes Woorden van Doldriest.  Schrijf een verhaal over RECLAME in slechts zes woorden. Laat je inspireren door een foto of afbeelding en schrijf daar je verhaal bij. Of bedenk eerst zes woorden en maak/zoek dan een foto.

17 reacties op “Vroeger … oma vertelt

 1. platoonline
  23 juli 2013

  Een enkele keer kom je dan toch een reclamefilmpje tegen dat echt leuk is. Die van Ton van Duinhoven waren allemaal leuk. Ik zou van de hedendaagse reclames niet zo snel kunnen bedenken welke daar zo goed van is.

  Like

 2. Margo
  16 juli 2013

  Ehm … Ik zie niets terug … lig ik in de spambox?

  Like

  • jokezelf
   18 juli 2013

   Nee Margo, jij bent van harte welkom, maar omdat ik soms wat rare reacties krijg die ik niet op mijn blog wil hebben, kan ik elke eerste reactie van iemand die nog nooit op mijn blog heeft gereageerd, eerst bekijken voordat ik hem toelaat. Daarna kun je zonder meer reageren op alles wat ik schrijf. Sorry dat het zo moet, maar internet blijft een wat eigenaardig fenomeen op dat punt.

   Like

   • Margo
    18 juli 2013

    Helemaal prima hoor! Zo doe ik het ook!:-)
    Maar meestal krijg je dan een melding, en nu zag ik niks. Maar even later toch weer wel. Kan ook zijn dat ik het niet zag omdat bij jou de laatste reacties bovenaan staan en bij mij onderaan.:-)

    Like

 3. Margo
  16 juli 2013

  Ja, mee eens! En deze zijn inderdaad erg leuk, vooral die van de Fiat Panda! Heerlijk!:-)

  Like

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 4 juli 2013 door in ZWMB en getagd als , , , , , , , , , .

Doorlopend buffet

Theater  |  Exact 300 woorden  |  Muziek  |  Zorg en Welzijn  | 

Archief

Belangstellenden

Zoeken in categorieën

G

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 199 andere volgers

%d bloggers op de volgende wijze: