Nieuwe website over Albert van Dalsum

De site over de beroemde acteur, decorontwerper en kunstschilder Albert van Dalsum (4 januari 1889 – 25 oktober 1971) heeft een grondige renovatie en uitbreiding ondergaan.

Klik op het plaatje voor de website

 

Een (nieuw) kijkje nemen is absoluut de moeite waard. De website is chronologisch opgezet en per 10 jaar worden biografie en alle belangrijke informatie vermeld. Het geheel is rijkelijk gelardeerd met foto’s, teksten en extraatjes. De site loopt op dit moment tot en met tot het 49ste levensjaar van Albert van Dalsum. Aan het overzicht van de jaren in en na de Tweede Wereldoorlog wordt nog gewerkt.

Onder het kopje “Informatie” treft u een toelichting aan over de achtergrond van het project.

5 gedachten over “Nieuwe website over Albert van Dalsum

  1. Jokezelf – The Netherlands – Gepensioneerd GZ-psycholoog (NP,) voormalig docente Nederlands. (Web)schrijfster, auteur van 'Sjeng van Dalsum, nagelaten werk'. Geïnteresseerd in theater, literatuur, kunst, fotografie, muziek, film en reizen.
    Jokezelf schreef:

    Ja, Sjeng is er iedere dag mee bezig. Leest zich een slag in de rondte over alles wat er in het leven van zijn vader is gebeurd. Hij leert hem nu pas kennen, zegt hij. ’t Is wat hè? Maar hij is een prachtig monumentje aan het bouwen.

Reacties zijn gesloten.

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

Mobiele versie afsluiten
%%footer%%