Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Kaatje van Muis zoekt mini-investeerders

 

kaatjevanmuiskaartje

(klik op het plaatje links) is heel hard op zoek naar crowdfunders voor een project dat mij bijzonder aanspreekt; het ombouwen van een tweede bouwkeet van 2 x 4 meter tot een huisje dat ze Kaatje van Muis noemt. Marian werkt op dit moment hard aan de succesvolle make-over van haar eerste bouwkeet, die ze de naam Keetje heeft gegeven. Keetje is al bijna klaar en blijft waarschijnlijk in haar achtertuin staan. De nieuwe keet Kaatje is bedoeld om te verkopen óf ergens neer te zetten en te verhuren aan mensen die het leuk vinden om in een minihuisje te overnachten.

Wat kun jij bijdragen?
Mama Muis zoekt maximaal 75 mensen die zoveel vertrouwen in haar en het Kaatjeproject hebben, dat ze gedurende 18 tot 24 maanden 20 euro (of meer) aan haar willen uitlenen. In die tijd en van dat geld koopt ze een bouwkeetje en maakt ze er een Kaatje van. Sinds 19 juli hebben al 56 mensen hun deelname toegezegd (waaronder ook ik natuurlijk) en ligt Kaatje, in afwachting van haar face- en bodylift, bij Marian thuis aan de ketting.

Kaatje nog als keetje

Kaatje nog als keet

Wat levert het jou op?
Behalve de voldoening dat je Marian enorm helpt, dan krijg je – als Kaatje verkocht wordt – je inleg, met 2 euro bonus (dat is een rente van 10!%), volledig terug. Gaat ze Kaatje verhuren, dan heb je recht op 20 euro korting op een verblijf, met als bonus een gratis ontbijt. Wil je geen verblijf? Geen probleem, dan komt de inleg binnen 12 maanden na de start van het verhuren retour, ook met 2 euro bonus. Bovendien krijg je, hoe dan ook, een vermelding -met eventueel een linkje naar keuze- op de speciale Vrienden van Kaatje lijst bij Mama Muis Producties.

HIER WORD IK NOU VROLIJK VAN!
meisjelijntjes*

Niet speciaal geschreven voor de WE300 van juli/augustus 2013 met het thema “boeien”, maar omdat ik het daar wel vond passen, heb ik de link ook daar neergezet.
(WE300 = schrijf een stukje van maximaal 300 woorden over een opgegeven woord, zonder dat woord te vermelden in de tekst.) Wil je ook meedoen, of meer boeiende verhalen en columns lezen? Kijk dan bij Plato.

*

7 reacties op “Kaatje van Muis zoekt mini-investeerders

  1. ria
    26 augustus 2013

    Veel geluk voor Mama Muis .
    groetjes, Ria

    Like

  2. Pingback: WE-300 voor juli-aug 2013 | Platoonline

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 9 augustus 2013 door in Ooit actueel, Samenleving, WE300 en getagd als , , , , , , , , , , , , , , .

Categorieën

Archief

SCHRIJVENDE SENIOREN GEZOCHT: SCHRIJF MEE!

Afbeelding van Steve Buissinne via Pixabay

Ik schrijf al enige tijd stukjes voor de hoe ouderen denken site en we zijn continu op zoek naar enthousiaste medeschrijvers

Wij zoeken ouderen vanaf ca. 55 jaar die graag vertellen over alle perikelen die zij als ouderen/senioren in onze samenleving meemaken.

Denk jij uit te kunnen leggen hoe wij ouderen denken? Heb je je seniorenhart verpand aan de schrijverij? Vertel jij graag hoe het jou vergaat en wat je meemaakt als oudere in een steeds snellere maatschappij? Heb je een vlotte pen en een goed gevoel voor taal? Doe dan mee op Hoe Ouderen Denken!

Interesse? Mail ons wat recente teksten (zodat we een indruk krijgen van je schrijfstijl) en een korte motivatie:
redactie@hoeouderendenken.nl 

%d bloggers liken dit: