Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Happy anniversary

verjaardagVanmorgen kreeg ik zomaar onverwacht deze virtuele lauwerkrans met felicitatie; Happy Anniversary met WordPress.com omdat ik vandaag -23 oktober- drie jaar geleden voor WordPress heb gekozen. Ik ben er beduusd van. Dat ze dat onthouden hebben! 😉

Toch staan in mijn archief ook al berichten uit januari 2010. Dat komt door het debacle met het voormalige webstreepjelogpuntnl, waar ik op 28 januari 2011 mijn eerste blogverjaardag vierde. Maar in juli 2011 besloot webstreepjelog in al haar wijsheid over te stappen van Typepad naar WordPress. Het verhaal was dat alle bloggers met hun teksten, foto’s en plaatjes in twee tot drie weken zouden migreren naar webzónderstreepjelog.

Helaas… pindakaas! De verhuizing lukte van geen kanten, het vertrouwde onderkomen was weg en er kwam zo goed als niets voor in de plaats. Vele maanden werden wij aan het lijntje gehouden en omdat veel blogs niet, gedeeltelijk, of met talrijke fouten, mee gemigreerd waren, zochten veel webstreepjeblogpuntnlbloggers (mooi woord voor galgje) een alternatief.

Enniehoe, ik blog dus alweer enkele jaren met veel plezier bij WordPress. Het doet het altijd, het is gemakkelijk, er zijn veel mogelijkheden om je blog(s) op te leuken en het is nog gratis ook. Nou ja het basisblog dan, maar ook dan heb je heel veel mogelijkheden voor het onderhouden en uitbreiden van je blog. En je kunt er voor niet al te veel geld een aantal functionaliteiten aan vast knopen. Hulde terug dus voor WordPress en gefeliciteerd met mij dat ik me drie jaar geleden bij jullie heb aangesloten. En om het te vieren, trakteer ik mezelf straks maar eens op een heerlijk slagroomgebakje, een Bossche bol, of een tompoes, of aardbeigebak, of nee… appeltaart, of ehm…. een cupcakeje misschien? Maar wel met drie kaarsjes erop. En dan in januari mijn vierde blogverjaardag gedenken :-).

bakkerij met taart

15 reacties op “Happy anniversary

  1. platoonline
    25 oktober 2013

    Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren. Tja, ik heb er niet zo over nagedacht maar inderdaad, als weblog nog had bestaan had ik nu 10 jaar en 1 maand geblogd bij één bedrijf. Nu ben ik straks ook al twee jaar. Eens kijken of ik ook zo’n berichtje krijg. Hoe dan ook, ik deel je hulde voor wordpress. Het is een prima toevluchtsoord gebleken.

    Like

Reacties zijn gesloten.

Categorieën

Archief

SCHRIJVENDE SENIOREN GEZOCHT: SCHRIJF MEE!

Afbeelding van Steve Buissinne via Pixabay

Ik schrijf al enige tijd stukjes voor de hoe ouderen denken site en we zijn continu op zoek naar enthousiaste medeschrijvers

Wij zoeken ouderen vanaf ca. 55 jaar die graag vertellen over alle perikelen die zij als ouderen/senioren in onze samenleving meemaken.

Denk jij uit te kunnen leggen hoe wij ouderen denken? Heb je je seniorenhart verpand aan de schrijverij? Vertel jij graag hoe het jou vergaat en wat je meemaakt als oudere in een steeds snellere maatschappij? Heb je een vlotte pen en een goed gevoel voor taal? Doe dan mee op Hoe Ouderen Denken!

Interesse? Mail ons wat recente teksten (zodat we een indruk krijgen van je schrijfstijl) en een korte motivatie:
redactie@hoeouderendenken.nl 

%d bloggers liken dit: