Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Happy anniversary

verjaardagVanmorgen kreeg ik zomaar onverwacht deze virtuele lauwerkrans met felicitatie; Happy Anniversary met WordPress.com omdat ik vandaag -23 oktober- drie jaar geleden voor WordPress heb gekozen. Ik ben er beduusd van. Dat ze dat onthouden hebben! 😉

Toch staan in mijn archief ook al berichten uit januari 2010. Dat komt door het debacle met het voormalige webstreepjelogpuntnl, waar ik op 28 januari 2011 mijn eerste blogverjaardag vierde. Maar in juli 2011 besloot webstreepjelog in al haar wijsheid over te stappen van Typepad naar WordPress. Het verhaal was dat alle bloggers met hun teksten, foto’s en plaatjes in twee tot drie weken zouden migreren naar webzónderstreepjelog.

Helaas… pindakaas! De verhuizing lukte van geen kanten, het vertrouwde onderkomen was weg en er kwam zo goed als niets voor in de plaats. Vele maanden werden wij aan het lijntje gehouden en omdat veel blogs niet, gedeeltelijk, of met talrijke fouten, mee gemigreerd waren, zochten veel webstreepjeblogpuntnlbloggers (mooi woord voor galgje) een alternatief.

Enniehoe, ik blog dus alweer enkele jaren met veel plezier bij WordPress. Het doet het altijd, het is gemakkelijk, er zijn veel mogelijkheden om je blog(s) op te leuken en het is nog gratis ook. Nou ja het basisblog dan, maar ook dan heb je heel veel mogelijkheden voor het onderhouden en uitbreiden van je blog. En je kunt er voor niet al te veel geld een aantal functionaliteiten aan vast knopen. Hulde terug dus voor WordPress en gefeliciteerd met mij dat ik me drie jaar geleden bij jullie heb aangesloten. En om het te vieren, trakteer ik mezelf straks maar eens op een heerlijk slagroomgebakje, een Bossche bol, of een tompoes, of aardbeigebak, of nee… appeltaart, of ehm…. een cupcakeje misschien? Maar wel met drie kaarsjes erop. En dan in januari mijn vierde blogverjaardag gedenken :-).

bakkerij met taart

15 reacties op “Happy anniversary

 1. John
  24 oktober 2013

  Wel gefeliciteerd met je blogverjaardag hoor!! Wel leuk, dat je er op deze wijze aan wordt herinnerd. Het is natuurlijk een stukje klantenbinding, maar toch!! Slimme jongens hoor!
  Ik volg je nog wel regelmatig hoor! En geniet maar van je gebakje! John, an old gay!

  Like

 2. gewoonanneke
  23 oktober 2013

  Gefeliciteerd ja ben op een gegeven moment ook overgestapt van weblog naar wordpress, was inderdaad een drama. Niet meer aan denken, hier hebben veel mensen elkaar ook weer teruggevonden en dat is alleen maar leuk.

  Like

 3. roadlaura1969
  23 oktober 2013

  Hartelijk Gefeliciteert met je Blog verjaardag….ik hoop dat het gebakje lekker was *kan haast niet anders* 😉

  En nog heel veel plezier met Bloggen Joke xxx

  Like

 4. Hartelijke Hot Hulk
  23 oktober 2013

  Gefeliciteerd Joke.
  Wordpress RULES!
  Ik gaf nooit om de statistieken en had er nooit naar omgekeken.
  Echter, nu met mijn helletochtboek en een daaraan verbonden prijsvraag zie ik hoeveel bezoekers er komen en waar zij vandaan komen.
  Echt heel leuk maar ook doelmatig.

  Like

 5. Rebelse Huisvrouw
  23 oktober 2013

  Welk taartje is het trouwens geworden? Ze zien er allemaal heerlijk uit!!

  Like

  • joke
   24 oktober 2013

   Het is gebleven bij drie Verkade knappertjes en een stukje bittere chocolade 🙂 Verstandig hè?

   Like

 6. Rebelse Huisvrouw
  23 oktober 2013

  Gefeliciteerd! Ik hoop dat je nog maar heel lang mag blijven bloggen, ik kom altijd met veel plezier even bij je kijken!

  Like

 7. EJW
  23 oktober 2013

  Gefeliciteerd. Ik heb bij web-log ook nog een account gehad. Gelukkig had ik mijn schrijfsels- je kunt niet voorzichtig genoeg zijn- opgeslagen. Daarna ben ik bij Punt gaan bloggen- daarvoor bij het VKblog- totdat Punt de zaak ging vernieuwen en ik geen wijs meer kon worden uit die menu’s. Toen bij WP begonnen en ik moet zeggen het werkt prettig. Ik ben hier 3 sept twee jaar. Felicitaties of niet, ik blijf hier bloggen

  Like

 8. Nanda
  23 oktober 2013

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! 🙂

  Like

 9. Annet Lemaire
  23 oktober 2013

  Wanneer Webstreepjeblog was gebleven zat ik daar dit jaar al 10 jaar bij….
  Ze veranderden het daar in 2004 voor het eerst en we konden er niets meer doen…kwam toen terecht bij VKblog. Later kon je toch weer terecht bij Webstreepjelog. En zo kwam ik aan twee (vier) Voelsprieten….
  Mooi die info wanneer je betaalt bij WordPress.
  En proficiat Joke….

  Like

 10. Trees
  23 oktober 2013

  Wat leuk om aan herinnerd te worden! Ben benieuwd wanneer ik zo’n boodschap krijg, ben ook ongeveer die tijd of iets eerder misschien overgestapt van weblog.nl…

  Like

Reageren? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Archief

Belangstellenden

%d bloggers liken dit: