Terugkijken op 2013

terugkiekeWordPress maakte dit overzicht van mijn blogjaar 2013. Met de lezers en reageerders van dit jaar, schijn ik ruim 3 x een uitverkochte concertzaal in het Operahuis van Sydney te kunnen vullen. Ik dank iedereen dan ook hartelijk voor de getoonde belangstelling.

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 9,400 times in 2013. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 3 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

11 gedachten over “Terugkijken op 2013

  1. Dat is een flink aantal mensen. Gefeliciteerd daarmee. En natuurlijk een gezond en inspiratievol 2014 gewenst.

Reacties zijn gesloten.

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: