Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Hulpmiddel of niet?

ETALAGEBENEN, THUIS BLIJVEN, OF EEN ROLLATOR?

 

rollatorDit verhaal in zes woorden met beeld, heb ik geschreven voor een van de wekelijkse uitdagingen van Doldriest: Schrijf een verhaal over een DILEMMA in slechts zes woorden. Laat je inspireren door een foto of afbeelding en schrijf daar je verhaal bij. Of bedenk eerst zes woorden en maak of zoek daar een foto bij.

Ik werd geïnspireerd door een wanhoopskreet van Ger Belmer.

16 reacties op “Hulpmiddel of niet?

 1. Trees
  1 maart 2014

  Dit verhaal zegt alles 🙂

  Like

 2. gewoonanneke
  28 februari 2014

  Het is een heel leuke foto haha. Maar ik moet zeggen sommige dingen vind ik ook echt een uitkomst zoals deze rollator als ik kijk wat een plezier mijn moeder er van heeft gehad. Het was even een stapje om er mee te gaan lopen maar daarna alleen maar makkelijk en ze kwam weer overal.

  Like

 3. ria
  28 februari 2014

  Schitterend,
  groetjes, Ria

  Like

 4. Annet Lemaire
  28 februari 2014

  🙂 Schitterende foto 🙂

  Like

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 28 februari 2014 door in Zes woordenverhalen, Zorg en Welzijn en getagd als , , , , , , , .

Categorieën

Archief

SCHRIJVENDE SENIOREN GEZOCHT: SCHRIJF MEE!

Afbeelding van Steve Buissinne via Pixabay

Ik schrijf al enige tijd stukjes voor de hoe ouderen denken site en we zijn continu op zoek naar enthousiaste medeschrijvers

Wij zoeken ouderen vanaf ca. 55 jaar die graag vertellen over alle perikelen die zij als ouderen/senioren in onze samenleving meemaken.

Denk jij uit te kunnen leggen hoe wij ouderen denken? Heb je je seniorenhart verpand aan de schrijverij? Vertel jij graag hoe het jou vergaat en wat je meemaakt als oudere in een steeds snellere maatschappij? Heb je een vlotte pen en een goed gevoel voor taal? Doe dan mee op Hoe Ouderen Denken!

Interesse? Mail ons wat recente teksten (zodat we een indruk krijgen van je schrijfstijl) en een korte motivatie:
redactie@hoeouderendenken.nl 

%d bloggers liken dit: