Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

The Cats – The End of the Show – R.I.P. Cees Veerman

jaren 50 radioIk ben me bewust van popmuziek sinds ik als 11-jarige, op het kleine radiootje van mijn oma, voor het eerst de Beatles hoorde. En vanaf dat moment ben ik verslingerd, hoewel ik daarvóór ook van muziek hield, maar die jaren 60, dat was toch wel even wat anders. Ik was ook dol op Volendamse Palingpop. The Cats bijvoorbeeld, daar heb ik veel op gedanst in de jaren zestig en zeventig.  En nu is Cees Veerman ook alweer dood. Gisteren overleden in zijn slaap; 70 jaar was hij nog maar. Dat is jong tegenwoordig. Om dood te gaan dan.

Mijn bijdrage aan zwijmelen op zaterdag 70
Meer gezwijmel? Kijk dan bij Marja

21 reacties op “The Cats – The End of the Show – R.I.P. Cees Veerman

 1. roadlaura1969
  15 maart 2014

  Dar is zeker jong 70 jaar pfff En de muziek is nog steeds mooi om te horen.

  Like

 2. Apiedapie
  15 maart 2014

  Ik vond dit vroeger zo prachtig! Moge hij rusten in vrede.

  Like

 3. gewoonzoalsikben
  15 maart 2014

  Eigenlijk Zwijmel ik niet meer ,maar wat een triest bericht .Voor zover ik weet had deze man destijds al veel problemen met de bekendheid .Zo jammer hij had een mooie stem .En veel te jong overleden
  Groetjes Elisabeth

  Like

 4. Marja
  15 maart 2014

  Ach, dat had ik nog niet gehoord. Zeventig is inderdaad niet oud. Toepasselijk nummer. Dankjewel, Joke. Ik luisterde ook graag naar de Cats.

  Like

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 15 maart 2014 door in Muziek, Zwoz en getagd als , , , , , , , , , .

Categorieën

Archief

Belangstellenden

%d bloggers liken dit: