Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Nostalgie op zaterdag

Dit lied, The Fox has left his lair, met Denny Willis als zanger van het Hunting Quartet, en vooral de act erbij, herinnert me aan de jaren zestig. Voor mij staat het op gelijke hoogte met de scene “Dinner for one”, van Freddy Frinton en May Warden, die vaak met oudjaar werd uitgezonden, maar nou eenmaal geen liedje is. Hoe vaak ik beide ook bekijk, ik schiet steeds opnieuw in de lach. Je weet van te voren wat er komt, maar het blijft leuk.


 

 

 

 

Kijk bij Marja voor meer nostalgie en gezwijmel en/of doe mee met zwijmelen op zaterdag (zwoz)!

Delen

12 reacties op “Nostalgie op zaterdag

 1. Corline
  29 jun 2014

  Geweldig! Zo knap, dat kunnen alleen de Engelsen. Leuk om ze weer eens te zien. Bedankt Joke!

 2. Blog Zonder Naam
  12 jun 2014

  Ik houd ook heel erg van dit genre.

 3. Trees
  9 jun 2014

  Mijn reactie is weg, misschien staat hij er straks dus 2 x. Ik heb in ieder geval heerlijk gelachen. Ik ken ze allebei nog :-).

 4. depetvantruus
  8 jun 2014

  Jaaaa, echte lachklassiekers, dit.:-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: