Nostalgie op zaterdag

Dit lied, The Fox has left his lair, met Denny Willis als zanger van het Hunting Quartet, en vooral de act erbij, herinnert me aan de jaren zestig. Voor mij staat het op gelijke hoogte met de scene “Dinner for one”, van Freddy Frinton en May Warden, die vaak met oudjaar werd uitgezonden, maar nou eenmaal geen liedje is. Hoe vaak ik beide ook bekijk, ik schiet steeds opnieuw in de lach. Je weet van te voren wat er komt, maar het blijft leuk.


 

 

 

 

Kijk bij Marja voor meer nostalgie en gezwijmel en/of doe mee met zwijmelen op zaterdag (zwoz)!

12 gedachten over “Nostalgie op zaterdag

  1. Geweldig! Zo knap, dat kunnen alleen de Engelsen. Leuk om ze weer eens te zien. Bedankt Joke!

  2. Mijn reactie is weg, misschien staat hij er straks dus 2 x. Ik heb in ieder geval heerlijk gelachen. Ik ken ze allebei nog :-).

Reacties zijn gesloten.

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: