Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Geen Emmy, wel een Sunshine Blogger Award

sunshine klein

Vorige week ontving ik de Sunshine Blogger Award uit handen van Sharp Ben van de Blogtrommel. Ik ging er bijna van naast mijn schoenen lopen, trots als de welbekende pauw. Kreeg Ben de Award voor zijn leuke en leerzame blogs, met veel handige blogtips, ik voel me buitengewoon gevleid èn vereerd vanwege zijn sprankelende en motiverende nominatie; “Zo, de eigenaars van de volgende blogs mogen in de pen kruipen”. Dat bedoelt hij natuurlijk positief, want de Award werd oorspronkelijk uitgereikt aan “bloggers who positively and creatively inspire other bloggers”. Dus! Blij mee!

Wat is die Sunshine Award eigenlijk? Ik heb een beetje op internet gespit en ontdekte het volgende, maar je hoeft dit niet te lezen om de rest van dit blogje te snappen.

Die Sunshine Blogger Award is niet zomaar een Prijs, er zitten spelregels aan vast.

spelregels1. Post het logo van de Award op je blog. Gedaan!
2. Link naar de blogger die jou heeft genomineerd.
Gebeurd!
3. Deel 7 willekeurige weetjes over jezelf.
Zie onder.
4. Nomineer 15 andere bloggers die je de moeite waard vindt en link ze in je bericht.
Ik doe er 10!
5. Laat de genomineerde bloggers weten dat je ze genomineerd hebt.
Ga ik doen.

Zeven willekeurige weetjes over mij voor wie geïnteresseerd is, en de niet beantwoorde vragen die ik in de loop van mijn bloggerscarrière mocht ontvangen.

1. Mijn eerste baan was vakantiewerk; verkoopster in een bakkerij.
2. Ik heb mijn eerste man leren kennen op dansles (quick quick slow).
3. In een grijs verleden was ik hoofdleidster op een kindervakantiedagkamp
4. Ik ben linkshandig, maar dan ook ècht! Kan bijna niks rechts.
5. Ik ben de oudste van 4 zussen en heb geen broers.
6. Ik heb mijn huidige man leren kennen via internet (olala).
7. Ik houd eigenlijk helemaal niet van lijstjes en stokjes doorgeven 😉

persoonlijkNet als Ben, die zich overigens in zijn zeven feitjes bloter geef dan ik, houd ik me niet helemaal aan de spelregels en neem ik de vrijheid om een extra schijnwerper te zetten op een tiental blogs die ik – in willekeurige volgorde – vaak erg de moeite waard vind om te lezen. (Ik zou er nog veel meer blogs bij kunnen zetten, maar dat doe ik niet; mijn volledige blogrol vind je in “hier lees ik graag een blogje mee” in het menu links).

Als je ze nog niet kent; ga er eens kijken en geniet!

Ger Belmer                     Voelsprieten                        Allerhande, maar vooral literatuur

Melody Music                Ongerijmd                            Kleine momenten in 55 woorden

Bart’s Write Site            Platoonline                           Russels Lof                       Letterbak

6 reacties op “Geen Emmy, wel een Sunshine Blogger Award

 1. Apiedapie
  1 januari 2015

  Leuk, vroeger heette dit een kettingbrief 🙂

  Like

 2. Annet Lemaire
  13 december 2014

  Gefeliciteerd Joke en leuk dat je me genomineerd hebt. Een tijdje terug kreeg ik er al eentje van Anne Vellinga. Het zijn gespeelde prijzen. Maar dat is vaker zo. Leuk om mee te spelen. Een goed weekend gewenst!

  Like

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 4 december 2014 door in Ooit actueel en getagd als , , , , , , , , , , , , .

Categorieën

Archief

SCHRIJVENDE SENIOREN GEZOCHT: SCHRIJF MEE!

Afbeelding van Steve Buissinne via Pixabay

Ik schrijf al enige tijd stukjes voor de hoe ouderen denken site en we zijn continu op zoek naar enthousiaste medeschrijvers

Wij zoeken ouderen vanaf ca. 55 jaar die graag vertellen over alle perikelen die zij als ouderen/senioren in onze samenleving meemaken.

Denk jij uit te kunnen leggen hoe wij ouderen denken? Heb je je seniorenhart verpand aan de schrijverij? Vertel jij graag hoe het jou vergaat en wat je meemaakt als oudere in een steeds snellere maatschappij? Heb je een vlotte pen en een goed gevoel voor taal? Doe dan mee op Hoe Ouderen Denken!

Interesse? Mail ons wat recente teksten (zodat we een indruk krijgen van je schrijfstijl) en een korte motivatie:
redactie@hoeouderendenken.nl 

%d bloggers liken dit: