Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Tijdelijk Thuis

echt gebeurdIk doe mee met de NRC fotowedstrijd. Het thema voor februari is ‘thuis’. Ik zou het leuk vinden als jullie mijn foto bekijken en stemmen als je hem een beetje redelijk vindt passen bij het thema. Zo maak ik kans op de publieksprijs. (Hoewel; er zijn al foto’s met 397 stemmen, maar wie weet… je weet het namelijk nooit hè?)

 

Klik hier voor de foto.

 

Alvast reuze bedankt, mede namens man en kinderen 😉like

13 reacties op “Tijdelijk Thuis

 1. Marja
  14 februari 2015

  Ik heb gestemd.

  Like

 2. Darling Doormat
  14 februari 2015

  Met plezier gestemd. Veel succes!

  Like

 3. kakel
  14 februari 2015

  Veel succes! Aan mijn stem ligt het niet 😉

  Like

 4. roadlaura1969
  14 februari 2015

  Suc6 Joke ik vind het een veel zeggende foto. Op mijn google+ gedeeld en gevraagd om te stemmen 😉

  Like

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 14 februari 2015 door in Fotografie en getagd als , , , , , , , , .

Categorieën

Archief

Belangstellenden

%d bloggers liken dit: