Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Leven wij in een hologram?

bloedmaanLet op! Uiterlijk morgen (of vandaag, als u dit op de 28ste leest) is het Einde der Tijden weer eens nabij.  Maar nu is het menens, want de voorspellingen komen van verschillende kanten tegelijk. Èn er is een bloedmaan te zien vannacht. Nou, dan weet je het wel!

Over hoe die laatste dag gaat verlopen, zijn de voorspellers het nog niet eens. Er zou een meteoriet kunnen vallen of een tsunami kunnen komen. Er zouden wereldoorlogen kunnen ontstaan of onverwachte branden en ontploffingen plaatsvinden. De meteoriet en/of de tsunami werd 24 september al verwacht. Ging niet door, maar er zijn wel vier maansverduisteringen achter elkaar geweest, dus de aankondiging van de Dag des Heeren (die op 28 september afloopt) staat nog. Spannend!

Die laatste dag zou overigens ook een eind maken aan al die oorlogen, ruzies tussen regeringen, geweld, onrecht, verkrachtingen en andere narigheid die mensen elkaar aandoen. Het enige nadeel is dat wij al die vrede niet meer kunnen meebeleven.

Hoe dan ook; het Einde komt eraan.

lachen4

**********************************************

Hoewel… Nostradamus voorspelde al in de 16e eeuw dat de wereld zou vergaan; om precies te zijn, in de zevende maand van 1999. Ging niet door toen. En in 2011 werd het einde ook voorspeld, o.a. door dominee Camping uit Californië die de Apocalyps ook al voelde aankomen in 1994. Beide keren niet doorgegaan.  De dominee overleed overigens in november 2013 gewoon als gevolg van een val van een keukentrapje. Zuur hoor, voorspel je dat de wereld vergaat, verga je alleen zelf. Dat is wat je noemt pure pech.
hologram universeIn de Mayakalender stond dat de wereld als een nachtkaars zou uitgaan op 21 of 23 december 2012. Ging niet door. Sterker nog; voorspellingen dat de wereld vergaat, worden al gedaan vanaf het begin van onze jaartelling door voorgangers, evangelisten en zichzelf verklaarde profeten.  En ze zijn allemaal niet uitgekomen. Of je moet ervan uitgaan dat wij leven in een hologram.

 

 

Delen

7 reacties op “Leven wij in een hologram?

 1. Kakel
  29 sep 2015

  Ik vermoedde al zoiets… Blij dat ik me er niet druk om gemaakt heb, zonde van mijn tijd!

 2. Tineke
  28 sep 2015

  Ik had al zoiets; alweer? Nou, in volle spanning afgewacht, maar helaas (voor de voorspellers dan 😉

 3. ria
  27 sep 2015

  Ik lig er niet van wakker.

  groetjes, Ria

 4. Marja
  27 sep 2015

  Prima. Zolang ik happy ben in dat hologram….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: