Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Sleur met jou

Het is vandaag alweer een maand geleden dat hij overleed.

Mijn liefste Lief voor altijd weg, luister ik naar dit prachtige lied van Claudia de Breij. Kippenvel en tranen in mijn ogen. Kon het maar, dan koos ik weer voor dezelfde ‘sleur’!

 

 

Koffie op Tenerife

Tenerife 1-3-2015, nog niets aan de hand,

26 reacties op “Sleur met jou

 1. Jokezelf
  8 januari 2016

  Dank allemaal voor jullie lieve steunende woorden. December was een moeilijke maand inderdaad; kerstdagen zonder hem en oudjaar… praat me er niet van. Maar ik heb een hartstikke lieve familie en veel vrienden, ook de zijne, die mij bij de les houden en dat heeft geholpen en helpt nog steeds. Overigens is januari ook geen fijne maand tot nu toe. Het lijkt wel of het gemis erger wordt en het huis holler. Maar ik doe mijn best om me te realiseren dat we in ieder geval bijna negen heerlijke jaren samen hebben gehad. Veel te kort natuurlijk, maar toch…

  Overigens was onze sleur nooit vervelend, maar we hadden zo onze routines die ik nu enorm mis. Ik moet mezelf en mijn nieuwe routines opnieuw gaan uitvinden. Ga d’r maar aan staan in zo’n fonkelnieuw jaar…

  Like

  • rietepietz
   16 januari 2016

   Ach wat kort maar ik had je graag nog heel jaren gegund met hem samen.
   Maar gelukkig sta je er dus niet helemáál alleen voor door al die vrienden en familie die er voor je zijn.
   Wel logisch dat je de leegte nú pas erg gaat voelen, juist nu alles weer een beetje “normaal” moet gaan lopen valt pas écht op dat alles niét normaal is.
   Heel veel sterkte!

   Like

 2. Plato
  8 januari 2016

  Het moet een enorme leegte zijn die hij achterliet. Ik wens je enorm veel sterkte. Natuurlijk wens ik je ook een heel fijn 2016, maar ik kan me voorstellen dat je daar nu heel anders tegenaan kijkt. Hopelijk heb je in je directe omgeving de nodige steun. Wij kunnen je alleen maar virtueel bijstaan, maar…. ’t is gemeend hoor.

  Woorden zijn eigenlijk zo verdomd onvoldoende.

  Like

 3. renelouman1950
  5 januari 2016

  Ook ik heb het niet gezien. kan eigenlijk ook niks zeggen waarvan ik zeker weet dat het je steunt, maar toch veel kracht en licht toegewenst!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 4. rietepietz
  1 januari 2016

  Je moet een héél moeilijke decembermaand doorgeworsteld hebben. Ik hoop dat je mensen om je heen had die je toch wat warmte en troost hebben kunnen brengen. Heel veel sterkte en in 2016 héél veel mensen om je heen die je daarbij kunnen steunen!

  Like

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 8 december 2015 door in Muziek, Persoonlijk en getagd als , , , , .

Categorieën

Archief

SCHRIJVENDE SENIOREN GEZOCHT: SCHRIJF MEE!

Afbeelding van Steve Buissinne via Pixabay

Ik schrijf al enige tijd stukjes voor de hoe ouderen denken site en we zijn continu op zoek naar enthousiaste medeschrijvers

Wij zoeken ouderen vanaf ca. 55 jaar die graag vertellen over alle perikelen die zij als ouderen/senioren in onze samenleving meemaken.

Denk jij uit te kunnen leggen hoe wij ouderen denken? Heb je je seniorenhart verpand aan de schrijverij? Vertel jij graag hoe het jou vergaat en wat je meemaakt als oudere in een steeds snellere maatschappij? Heb je een vlotte pen en een goed gevoel voor taal? Doe dan mee op Hoe Ouderen Denken!

Interesse? Mail ons wat recente teksten (zodat we een indruk krijgen van je schrijfstijl) en een korte motivatie:
redactie@hoeouderendenken.nl 

%d bloggers liken dit: