Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Sjeng van Dalsum, kunstenaar in hart en nieren.

Jean Paul van Dalsum, 1973

Met een klein deel van mijn in maart 2018 te publiceren boek – Sjeng van Dalsum, Nagelaten werk – heb ik meegedaan aan de schrijfwedstrijd van Editio.
Om de wedstrijd te kunnen winnen, heb ik stemmen (likes/hartjes) nodig. Daarom nodig ik jullie uit om naar mijn inzending op Editio te gaan, het verhaal verder te lezen en dan je stem uit te brengen. Likes onder dit blog zijn uiteraard ook erg welkom, maar alleen de likes op Editio tellen als stem voor de wedstrijd.

Het eerste stukje hebben jullie al kunnen lezen in De geboorte van een kunstenaar, maar in dit nieuwe stuk (ruim 1000 woorden meer ) kun je lezen hoe het Sjeng verging in zijn jeugd.
Stemmen op mijn inzending kan tot 15 januari 2018. Alvast heel erg bedankt!

 

8 reacties op “Sjeng van Dalsum, kunstenaar in hart en nieren.

 1. rietepietz
  29 december 2017

  Ik heb geen facebook maar dat maakt niet zoveel uit want meestal stem ik niet in dit soort “wedstrijden”, sorry. Ik vind n.l. dat je alleen kunt stemmen als je ook de andere inzendingen gelezen hebt én dan de jouwe de beste vindt. Anders gaat het niet om het beste boek of verhaal maar om wie er het grootste netwerk op kan trommelen.

  Like

  • Jokezelf
   29 december 2017

   Riet, ik vind dat je daar helemaal gelijk in hebt. Dank voor je eerlijke reactie. Het gaat er in dit soort wedstrijden inderdaad om dat je je netwerk aanspreekt en wie de meeste ‘stemmen’ weet te ronselen, wint de pot. Zo zit er iemand tussen die er aan het begin van de inzendtermijn meteen al 1000 had, wat natuurlijk nooit klopt omdat er tot morgenochtend 12 uur nog steeds ingezonden kan worden. Maar er is gelukkig ook een vakjury die, naar ik hoop, alle verhalen leest. Want ik ben het met je eens dat je alleen op een verhaal moet moet stemmen dat jij het beste vindt. Maar ja, een van de voorwaarden was dus dat je je netwerk op de hoogte brengt en ik vermoed dat dat is om meer naamsbekendheid te krijgen.

   Like

   • rietepietz
    30 december 2017

    Ik heb dat vanaf het begin nooit gedaan , in de begintijd had je ook vaak wedstrijdjes over wie de mooiste blog had en ook daar ging het meer om wie kon de meeste mensen mobiliseren. Nooit aan mee willen doen Ooit heeft iemand me daarom voor van alles en nog wat maar dat is dan niet mijn probleem. Als heet om “het beste gaat” dan stem ik alleen op wat in mijn ogen “het beste is”of ik stem niet. Het zal inderdaad wel om die naamsbekendheid gaan, wedstrijdjes zijn meestal niet heel onbaatzuchtig;-)
    Ach misschien maak ik van een mug een olifant maar zo zit ik nou eenmaal in elkaar.

    Like

    • Jokezelf
     30 december 2017

     Gifnikshoor, je bent wie je bent 🙂

     Like

    • rietepietz
     30 december 2017

     Mijn moeder zou zeggen “gaf het maar wat dan hadden we nog wat”;-)

     Like

 2. cornma
  24 december 2017

  Oké, ik ga er heen. Veel succes.

  Liked by 1 persoon

  • cornma
   24 december 2017

   heb het gelezen en wilde liken, maar dat kan alleen vis Facebook, maar ik ben daar niet bij aangesloten. sorry.

   Like

 3. minoesjka2
  23 december 2017

  Met plezier gelezen Joke en uiteraard een like gegeven.

  Like

Reageren? Ja graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 23 december 2017 door in Non-fictie, Wedstrijden en getagd als , , , , , , .

Archief

Belangstellenden

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Doe mee met 169 andere volgers

%d bloggers liken dit: