Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Campagne van start!

boek-sjeng-van-dalsum

UPDATE: Helaas is de crowdfunding niet gelukt, maar het boek komt er evengoed! Let op de berichten op dit blog en op Facebook.

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar het is gelukt. De crowdfundingcampagne voor Sjeng van Dalsum, nagelaten werk staat op voordekunst.nl. Via deze link vind je alle informatie die nodig is om te besluiten of je mee wilt helpen bij de financiering van de uitgave van de kunstbiografie die ik geschreven heb. Je kunt liken, delen, maar ook doneren vanaf 10 euro. Bij elke donatie ontvang je een cadeautje: van eeuwige dank, via ansichtkaarten, het boek zelf, tot aan vermelding van je naam in het colofon voor in het boek. (Je kunt het natuurlijk ook gewoon los bestellen, daar help je mij ook al enorm mee).

 

voordekunstVoordekunst.nl is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Het is een instelling die erop gericht is om culturele projecten te realiseren. Mogelijk gemaakt door de mensen waar het uiteindelijk voor bedoeld is, het publiek of beter nog: de ‘crowd’.

Voordekunst geeft advies, begeleidt crowdfundingcampagnes en helpt zo de doelen van kunstenaars én de creatieve sector te bereiken. Donateurs kunnen via de website voordekunst.nl direct en gemakkelijk bijdragen aan het project van hun keuze. Met kleine en grote donaties van particulieren en bedrijven zijn via voordekunst al meer dan 2000 projecten succesvol gefinancierd. Ik hoop dus dat ook mijn campagne breed gedragen wordt!

Mensen kunnen op vele manieren bijdragen aan voordekunst. Maar alle betrokkenen hebben één ding gemeen. Donateurs, projectmakers, twitteraars en likers, ze vinden het allemaal belangrijk dat een bepaald project er komt. Omdat het van maatschappelijk belang is, omdat je erom moet lachen, omdat je het die persoon gunt, of omdat het gewoon zo mooi is. Je wilt dat dat ene project er komt. Het moet ervaren worden, gezien, gehoord, geproefd of in werking gezet. Het is – kortom – kunst die moet. Of je nu doneert, een project start, twittert of liket, je doet het voor kunst die móet er komen.

Daarom zeg ik: Doe het voordekunst

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

8 reacties op “Campagne van start!

 1. Plato
  12 februari 2018

  Hoi Joke,
  Geweldig wat je hebt bewerkstelligd. Ik wil graag intekenen op het boek maar, misschien omdat ik nog niet heel helder ben, ik zie niet goed hoe en ik dat formulier moet invullen. Hoe dan ook, het lijkt me prettig om dat boek te bestellen en op deze manier jou te ondersteunen. Dus misschien kun je me een beetje wegwijs maken. Eventueel kan ik tzt betalen via Ideal.
  Veel succes met de verkoop.

  Like

  • Jokezelf
   12 februari 2018

   Hoi Willem, dankjewel en wat leuk dat je het boek wilt kopen. Ik zet je op de intekenlijst. Dan hoef je geen formulier in te vullen, maar dan stuur ik je het boek gewoon toe na de presentatie op 10 maart. Je kunt dan inderdaad via Ideal betalen. Komt helemaal goed.

   Like

 2. rietepietz
  23 januari 2018

  Ik wens je heel veel succes, je hebt er in ieder geval veel werk van gemaakt, het moet eigenlijk gewoon helemaal goed komen.

  Like

  • Jokezelf
   24 januari 2018

   Dankjewel, het was inderdaad veel werk, maar het was (en is) ook heel leuk om te doen.

   Like

 3. gewoonanneke
  21 januari 2018

  Succes met je campagne….

  Like

 4. Kakel
  20 januari 2018

  Ik hoop dat de campagne net zo kleurrijk wordt als de voorkant van je boek!

  Like

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 20 januari 2018 door in Beeldende kunst, Non-fictie en getagd als , , , , , , , .

Categorieën

Archief

SCHRIJVENDE SENIOREN GEZOCHT: SCHRIJF MEE!

Afbeelding van Steve Buissinne via Pixabay

Ik schrijf al enige tijd stukjes voor de hoe ouderen denken site en we zijn continu op zoek naar enthousiaste medeschrijvers

Wij zoeken ouderen vanaf ca. 55 jaar die graag vertellen over alle perikelen die zij als ouderen/senioren in onze samenleving meemaken.

Denk jij uit te kunnen leggen hoe wij ouderen denken? Heb je je seniorenhart verpand aan de schrijverij? Vertel jij graag hoe het jou vergaat en wat je meemaakt als oudere in een steeds snellere maatschappij? Heb je een vlotte pen en een goed gevoel voor taal? Doe dan mee op Hoe Ouderen Denken!

Interesse? Mail ons wat recente teksten (zodat we een indruk krijgen van je schrijfstijl) en een korte motivatie:
redactie@hoeouderendenken.nl 

%d bloggers liken dit: