Campagne van start!

boek-sjeng-van-dalsum

UPDATE: Helaas is de crowdfunding niet gelukt, maar het boek komt er evengoed! Let op de berichten op dit blog en op Facebook.

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar het is gelukt. De crowdfundingcampagne voor Sjeng van Dalsum, nagelaten werk staat op voordekunst.nl. Via deze link vind je alle informatie die nodig is om te besluiten of je mee wilt helpen bij de financiering van de uitgave van de kunstbiografie die ik geschreven heb. Je kunt liken, delen, maar ook doneren vanaf 10 euro. Bij elke donatie ontvang je een cadeautje: van eeuwige dank, via ansichtkaarten, het boek zelf, tot aan vermelding van je naam in het colofon voor in het boek. (Je kunt het natuurlijk ook gewoon los bestellen, daar help je mij ook al enorm mee).

 

Voordekunst.nl is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Het is een instelling die erop gericht is om culturele projecten te realiseren. Mogelijk gemaakt door de mensen waar het uiteindelijk voor bedoeld is, het publiek of beter nog: de ‘crowd’.

Voordekunst geeft advies, begeleidt crowdfundingcampagnes en helpt zo de doelen van kunstenaars én de creatieve sector te bereiken. Donateurs kunnen via de website voordekunst.nl direct en gemakkelijk bijdragen aan het project van hun keuze. Met kleine en grote donaties van particulieren en bedrijven zijn via voordekunst al meer dan 2000 projecten succesvol gefinancierd. Ik hoop dus dat ook mijn campagne breed gedragen wordt!

Mensen kunnen op vele manieren bijdragen aan voordekunst. Maar alle betrokkenen hebben één ding gemeen. Donateurs, projectmakers, twitteraars en likers, ze vinden het allemaal belangrijk dat een bepaald project er komt. Omdat het van maatschappelijk belang is, omdat je erom moet lachen, omdat je het die persoon gunt, of omdat het gewoon zo mooi is. Je wilt dat dat ene project er komt. Het moet ervaren worden, gezien, gehoord, geproefd of in werking gezet. Het is – kortom – kunst die moet. Of je nu doneert, een project start, twittert of liket, je doet het voor kunst die móet er komen.

Daarom zeg ik: Doe het voordekunst

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren