Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Paradijs avonturenreizen – poll

Voor de huidige lezers van mijn reisverhaal langs de afgronden van de liefde: hoe vinden jullie dat ik verder moet gaan met de feuilleton? Niet inhoudelijk (hoewel ik me zeker aanbevolen houd voor tips), maar vooral hoe wil je het lezen? Zoals hiernaast links, achter elkaar, of – zoals tot nu toe – stukje voor stukje in een apart bericht? Ik zou het erg op prijs stellen als je onderstaande enquete wilt invullen. Alvast bedankt!

 

 

4 reacties op “Paradijs avonturenreizen – poll

 1. Ferrara
  11 april 2019

  Stukje voor stukje houdt het spannend.

  Like

 2. Matroos Beek
  11 april 2019

  Voor een blog vind ik het ideaal.

  Geliked door 1 persoon

 3. petergreyphotography
  11 april 2019

  Ik vind de feuilletonvorm leuk. Ik kan me wel goed voorstellen dat als ik het later nog eens wil lezen, ik het achter elkaar gemakkelijker vind. Maar voor nu vind ik het op deze manier uitstekend.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bertie
  11 april 2019

  Inhoudelijk kan ik geen tips toevoegen, ik vertrouw op je eigen fantasie.
  Stukje voor stukje bevalt me wel. Ik houd er zin in waardoor ik er naar uitkijk.
  Maar het is aan jezelf natuurlijk.

  Like

Reacties zijn gesloten.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 11 april 2019 door in Overig en getagd als , , , , , , , .

Categorieën

Archief

SCHRIJVENDE SENIOREN GEZOCHT: SCHRIJF MEE!

Afbeelding van Steve Buissinne via Pixabay

Ik schrijf al enige tijd stukjes voor de hoe ouderen denken site en we zijn continu op zoek naar enthousiaste medeschrijvers

Wij zoeken ouderen vanaf ca. 55 jaar die graag vertellen over alle perikelen die zij als ouderen/senioren in onze samenleving meemaken.

Denk jij uit te kunnen leggen hoe wij ouderen denken? Heb je je seniorenhart verpand aan de schrijverij? Vertel jij graag hoe het jou vergaat en wat je meemaakt als oudere in een steeds snellere maatschappij? Heb je een vlotte pen en een goed gevoel voor taal? Doe dan mee op Hoe Ouderen Denken!

Interesse? Mail ons wat recente teksten (zodat we een indruk krijgen van je schrijfstijl) en een korte motivatie:
redactie@hoeouderendenken.nl 

%d bloggers liken dit: