Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Het Avontuur zit in jezelf – II – 1 Portela Airport

Excuses. Foutje. Dit hoofdstuk is al eerder gepubliceerd op 25 april 2019

Ik heb vandaag alle afleveringen van deel II op één pagina gezet en kennelijk heb ik iets fout gedaan, waardoor WP dacht dat ik dit hoofdstuk nog een keer wilde publiceren. Dat is niet zo. Als je dit hoofdstuk opnieuw wilt lezen, dan kun je ofwel naar het menu links gaan. Daar staan de delen I en II achter elkaar op twee pagina’s. Of je kunt naar het oorspronkelijke artikel surfen, waar alleen dit hoofdstuk staat.

Vliegveld Lissabon

Vliegveld Lissabon – aankomsthal. Bron: Wiki Commons

De delen III en IV zijn nog in bewerking en komen hier vanaf eind november te staan.

Delen

9 reacties op “Het Avontuur zit in jezelf – II – 1 Portela Airport

 1. Bertie
  29 sep 2019

  WP was van slag. 🙂

  • Jokezelf
   30 sep 2019

   WP is voortdurend van slag. En ze doen er niets aan. Ik heb ze bijvoorbeeld gevraagd hoe het kan dat ik de ene keer wel en de andere keer niet kan liken bij andere WPers, of zelfs niet kan reageren op sommige momenten. Krijg ik een mailtje terug:
   “I understand where you’re coming from. I, myself, also like to do that at times however, viewers/readers/visitors of a site cannot put a reaction, comment, or likes unless the Blog Author or Owner enabled them on their site.
   If you like or dislike a certain blog post and if the owner has the social media icons on them, I guess all you can do is share the blog post in your social media account to express your reaction.”
   Kortom; zoek het maar uit, wij weten het ook niet. Want in mijn instellingen kunnen mensen die eenmaal een reactie heben gegeven daarna zonder meer reageren, maar jouw reactie moet ik bijvoorbeeld iedere keer toelaten voordat hij onder mijn blog komt terwijl ik bij jou wel gewoon kan reageren en liken. Maar jij kan in ieder geval nog reageren. Bij mij komt er geregeld gewoon helemaal niets. Kan ik niet eens inloggen bij het reactieformulier. En een volgende keer kan het ineens weer wel. Maar ja, computer says no, dus WP weet het ook niet. 🤪

 2. petergreyphotography
  29 sep 2019

  Kan het zijn Joke dat ik dit al eerder eens heb gelezen? Ik heb de volgende afleveringen van deel 2 ook even gescand en ik herken het een en ander.

  • Jokezelf
   29 sep 2019

   Ja, dat klopt. Dit had ook niet een aparte aflevering moeten worden. Ik heb alle hoofdstukken uit deel II bij elkaar gezet op één pagina en deze is kennelijk op de een of andere manier ontsnapt en voor zichzelf begonnen :-).

 3. AnneMarie
  29 sep 2019

  Ik zie het helemaal voor me. Beelden van herkenning drijven boven. De drang om avonturen te beleven wordt groots aangewakkerd. Ik kijk uit naar deel 3.

  • Jokezelf
   29 sep 2019

   Dank voor je reactie Annemarie, maar ik haal deze aflevering weer van mijn site, omdat hij per ongeluk hier weer terecht is gekomen. Ik had alle afleveringen van dit deel bij elkaar op een pagina gezet. Aan de linkerkant bij het menu, maar op de een of andere manier is dit hoofdstuk ontsnapt. Hij staat namelijk al veel eerder op de site, onder mijn oudere berichten op 25 april 2019.

   • AnneMarie
    29 sep 2019

    Ga daar kijken voor het vervolg. Soms is WordPress wat lastig.

    • Jokezelf
     29 sep 2019

     Dat kun je wel zeggen, ja. Ik worstel voortdurend met die verschillende editors. Dan doet WordPress iets wat ik helemaal niet wil en dan krijg ik dat weer niet weg, of het wordt totaal anders dan ik had gedacht. Het rommelt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 29 sep 2019 door in Korte verhalen, Spanning en avontuur en getagd als .
%d bloggers liken dit: