Geldtag

(Uit de categorie onzin en flauwekul)

Tekenaar: Gerd Altmann, Bron: PixaBay.com
Mijn eigen geldboompje

In de blogosfeer en op facebook circuleren voortdurend allerlei vragenlijstjes. Leuk om in te vullen en ook leuk om te zien hoe anderen die invullen en hun antwoorden te vergelijken met die van jezelf. Een poosje geleden (wat heet een poosje, dat was al in 2015 🤦‍♀️) kwam ik een lijstje vragen tegen over geld. Dus het wordt tijd om dat een keertje in te vullen. Je vindt het bovenaan mijn lijstjespagina. 

Op mijn pagina onbeantwoorde vragen, vind je nog 142 vragen, waarvan ik er al een klein deel heb beantwoord. De rest volgt te zijner tijd (of misschien ook niet).

 

10 gedachten over “Geldtag

  1. Lijstjes invullen vind ik vreselijk, doen me altijd denken aan de pijnpoli en psychiatrie waar je ook ellenlange lijsten moet invullen.
    Maar ik heb jouw antwoorden wel even doorgenomen zodat ik weet in welk vakje je past 🙂

  2. Een goede aanschaf van je eerste salaris: een platenspeler en een single van Ramses Shaffy.

  3. Die tag herinner ik me nog wel, ben vergeten of ik hem zelf wel eens ingevuld heb.
    Het sparen herinner ik me wel al kreeg ik geen zakgeld maar kreeg wel eens wat geld als ik de huurauto’s van de buurman mocht wassen. Uiteindelijk haalde mijn ouders de paar tientjes die ik na lange tijd had gespaard van het spaarbankboekje af.

    1. Ja, dat ging bij ons ook wel eens zo als mijn ouders weer eens niet voldoende geld hadden, dan werden de spaarbankboekjes van hun kinderen aangesproken (maar later ook wel weer aangevuld).

Reacties zijn gesloten.

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: