Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Nieuw thema!

Nadat ik een hele poos (drie jaar of zoiets) niet of nauwelijk heb geblogd, ben ik weer terug bij WordPress. Maar dat valt me niet mee, moet ik zeggen. Alles is veranderd en ik ben natuurlijk een boomer, dus… ‘nough said 😜
Ik heb een nieuw thema uitgeprobeerd op mijn site, maar dat liep totaal verkeerd! Ik klikte per ongeluk op activate en nu is mijn oude thema verdwenen omdat het een verouderd thema was. En ik kan het niet meer terug krijgen. Balen!

En nu zit ik met mijn handen in het haar. Ik vind het er niet uitzien en ik moet van alles bekijken en lezen om het uiterlijk van mijn blog aan te passen. Zelfs mijn menu is weg.

En dan het nieuwe Gutenberg gedoe daarbovenop. Gèk word ik ervan. Ik heb verdorie een upgrade genomen omdat ik dan terug kon naar de klassieke manier van bloggen. En dat doe ik nu ook, maar al die blokkenshit komt er dwars doorheen.

Bah bah bah, ik hoop dat ik het zo goed heb samengevat 🤯

Delen

29 reacties op “Nieuw thema!

 1. Thomas Pannenkoek
  28 mei 2022

  Het laatste jaar zijn nogal wat veranderingen gebeurd, maar net als Rob trek ik me van die hele opmaak niet veel aan…

 2. Bertie
  27 mei 2022

  Prima samengevat.
  Aan mij heb je niets maar ik zag al een hulpaanbod van Rietepietz.
  Goed dat je er weer bent, dat in ieder geval. Hopelijk zijn die drie jaar nuttig geweest, een beetje toch. Enfin, je bent zelf de vakkundige

 3. rietepietz
  27 mei 2022

  Fijn dat je het bloggen weer oppikt et de blokken werken is wel te doen , ik had het vrij snel door en dan heeft het wel een paar leuke extra;s .Gewoon steeds wat dingen uitproberen . Ik weet ook niet alles maar vragen kan altijd. Zoek dus eerst rustig naar een thema dat je beter bevalt . In ieder geval kun je zo weer bloggen, dat is hoofdzaak. Over hoe je met blokken moet werken heb ik wel eens een logje gemaakt, ik zal het opzoeken en als je eraan toe bent geef je maar een gil.

 4. Ferrara
  27 mei 2022

  Om te beginnen. Fijn dat je de draad weer oppakt. En ja je hebt de ergernis goed uitgelegd. Je bent vast niet de enige. Ik kan je helaas niet helpen, ben net zo’n techneut als jij. Als ze bij Blogger beginnen te sleutelen raak ik ook van slag.

  • Jokezelf
   27 mei 2022

   Het is wat het is hè? Ik zal er mee moeten leren leven. Maar ik ben blij dat ik niet de enige ben. Dat scheelt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 27 mei 2022 door in Kleine ergernissen en getagd als , , , .
%d bloggers liken dit: