Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Daar zijn we weer!

Het heeft even geduurd, en ik ben er nog steeds niet helemaal uit, maar de website begint er weer een beetje naar mijn zin uit te zien. Dat zwarte blok onder de header moet nog weg, want ik vind dat geen gezicht en de lijst onderaan staat er ook wat verloren bij, net als het opzoekvak en de categorieën, en toch zal het ook wel lukken om die op een andere plek te krijgen, als ik maar tijd van leven heb. Het kost nogal wat gepuzzel en gedoe om alles weer goed gegroepeerd te hebben, maar ik geef niet op.

Enfin, ik ga weer bloggen met uw welbevinden. Nou ja, of niet met uw welbevinden, dat kan ook, maar ik ga het lekker toch weer doen.

En natuurlijk kom ik ook weer bij al mijn voormalige blogmaatjes langs om daar te kijken wat ze zoal mee te delen hebben. We hebben er weer zin in!

Bron: Alexas Fotos via Pixabay

Het zal weer wennen zijn, want per saldo heb ik ruim 2,5 jaar niets geschreven.  Ongelofeloos,maar het is wel waar. Ik kwam er niet aan toe, had een schrijversblock en ik had nergens zin in trouwens, dus ik heb heel veel series gebingewatched en kwam niet of nauwelijks buiten de deur. Eén voordeel: daardoor liep ik ook weinig kans om corona op te lopen.

Nou, dat dus. Fasten your seatbelts.

 

Delen

23 reacties op “Daar zijn we weer!

 1. rietepietz
  25 okt 2022

  Welkom terug, ik dacht echt dat je het opgegeven had maar je hebt er nu duidelijk zin in, geweldig!
  En wat een leuke header ! Ik kreeg even niet het juiste reactievenster , kon niets schrijven, geen idee wat ik allemaal heb zitten prutsen maar nú lukt het, de volgende keer zie ik wel weer.of het lukt.

 2. Bas van Vuren
  24 okt 2022

  Joepieeeeeee! Welkom terug!

 3. Jokezelf
  23 okt 2022

  Nou, ik moet zeggen; ik had dat zelf ook gedacht. Ik had geen inspiratie meer, was met geen tien paarden vooruit te bewegen en dacht dat dit het dan was. Maar zeg nooit nooit, weet ik nu.

 4. Regenboogvlinder
  23 okt 2022

  Welkom terug, ik dacht echt die komt nooit meer terug…
  Wel even in mijn ‘ik lees bij’ en Feedly je URL aangepast!
  Leuk weer! Ziet er al goed uit hoor!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 22 okt 2022 door in (Zinnige) onzin en flauwekul, Overig.
%d bloggers liken dit: