Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Daar zijn we weer!

Het heeft even geduurd, en ik ben er nog steeds niet helemaal uit, maar de website begint er weer een beetje naar mijn zin uit te zien. Dat zwarte blok onder de header moet nog weg, want ik vind dat geen gezicht en de lijst onderaan staat er ook wat verloren bij, net als het opzoekvak en de categorieën, en toch zal het ook wel lukken om die op een andere plek te krijgen, als ik maar tijd van leven heb. Het kost nogal wat gepuzzel en gedoe om alles weer goed gegroepeerd te hebben, maar ik geef niet op.

Enfin, ik ga weer bloggen met uw welbevinden. Nou ja, of niet met uw welbevinden, dat kan ook, maar ik ga het lekker toch weer doen.

En natuurlijk kom ik ook weer bij al mijn voormalige blogmaatjes langs om daar te kijken wat ze zoal mee te delen hebben. We hebben er weer zin in!

Bron: Alexas Fotos via Pixabay

Het zal weer wennen zijn, want per saldo heb ik ruim 2,5 jaar niets geschreven.  Ongelofeloos,maar het is wel waar. Ik kwam er niet aan toe, had een schrijversblock en ik had nergens zin in trouwens, dus ik heb heel veel series gebingewatched en kwam niet of nauwelijks buiten de deur. Eén voordeel: daardoor liep ik ook weinig kans om corona op te lopen.

Nou, dat dus. Fasten your seatbelts.

 

Delen

23 reacties op “Daar zijn we weer!

 1. MelodyK
  11 mrt 2023

  Er zijn meer bloggers uit het ‘graf’ opgestaan dus jij er ook bij in dat rijtje.. kom maar op!! Welkom terug.

  • Jokezelf
   16 mrt 2023

   Dank je Melody, ik heb inmiddels mijn eerste hervatte pennenvrucht geplaatst. Heel toepasselijk met jouw 101-woord als leidraad.😃

 2. Plato
  9 mrt 2023

  De winter is bijna voorbij. Dus dan kunnen wij wel een mooi blogje gebruiken. Ik ben even teruggegaan en stuitte op je FvD gedicht over de grootheidswaan van Thierry. Behalve dat het natuurlijk allemaal waar is, vind ik het voornamelijk een mooi gecomponeerd gedicht. Het leest met de cadans van een lied (en dat is het natuurlijk ook). Aangezien de reacties zijn gesloten wil ik je daarom hier even complimenteren.
  En nu maar afwachten of je weer komt. Het zou wel fijn zijn, want er zijn een hele rits mensen vertrokken, zowel overleden als richting facebook. Ook zijn er veel gestopt. Jammer, jammer.

  • Jokezelf
   10 mrt 2023

   Dank je wel Plaat, ik was dat gedicht alweer bijna vergeten. Ik ben niet getopt en ik ben ook niet verdwenen naar Facebook, maar maak nog steeds aantalten om weer te beginnen met schrijven. Het lukt alleen nog niet zo goed. Misschien dat ik het ga proberen met jouw W300.

   • Plato
    14 mrt 2023

    Er is net weer een nieuwe verschenen onder de titel: belasten. Ik zou zeggen: doe mee. Er is ook nog een 101 uitdaging, daar is het woord van: Herstart. Mooier kan ik het niet voor je maken, Joke. Ach, doe mee. We missen je al zo lang. En het regent ook al buiten. Je doet er zulk goed werk mee. 🙂

 3. hannekelive
  21 feb 2023

  Nou, kom maar door dan!

 4. rietepietz
  17 nov 2022

  Maar zak nou niet weer meteen in weer in een winterslaap hé! 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 22 okt 2022 door in (Zinnige) onzin en flauwekul, Overig.
%d