Daar zijn we weer!

Het heeft even geduurd, en ik ben er nog steeds niet helemaal uit, maar de website begint er weer een beetje naar mijn zin uit te zien. Dat zwarte blok onder de header moet nog weg, want ik vind dat geen gezicht en de lijst onderaan staat er ook wat verloren bij, net als het opzoekvak en de categorieën, en toch zal het ook wel lukken om die op een andere plek te krijgen, als ik maar tijd van leven heb. Het kost nogal wat gepuzzel en gedoe om alles weer goed gegroepeerd te hebben, maar ik geef niet op.

Enfin, ik ga weer bloggen met uw welbevinden. Nou ja, of niet met uw welbevinden, dat kan ook, maar ik ga het lekker toch weer doen.

En natuurlijk kom ik ook weer bij al mijn voormalige blogmaatjes langs om daar te kijken wat ze zoal mee te delen hebben. We hebben er weer zin in!

Bron: Alexas Fotos via Pixabay

Het zal weer wennen zijn, want per saldo heb ik ruim 2,5 jaar niets geschreven.  Ongelofeloos,maar het is wel waar. Ik kwam er niet aan toe, had een schrijversblock en ik had nergens zin in trouwens, dus ik heb heel veel series gebingewatched en kwam niet of nauwelijks buiten de deur. Eén voordeel: daardoor liep ik ook weinig kans om corona op te lopen.

Nou, dat dus. Fasten your seatbelts.

 

Delen

23 gedachten over “Daar zijn we weer!

Voeg uw reactie toe

        1. Ik zoek gewoon af en toe eens iets uit maar ondertussen gebruik ik wél de dingen die ik wél weet, maar heel veel heb ik ook gewoon niet nodig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

A WordPress.com Website. door Anders Noren.

Omhoog ↑