De toekomst; chicklit uit 1947

Geschreven voor zes woorden met beeld, met als thema Chicklit. Schrijf een compleet verhaal voor vrouwen tussen 20 en 30 jaar in precies zes woorden en voeg daar een afbeelding bij die past bij het verhaal. Het moet wel een echt verhaal zijn, dus niet alleen een titel of een onderschrift bij de foto. Er moet drama in zitten, liefde, geluk of verdriet.

Soms zacht, vaak hard en bonkig

Delen

26 gedachten over “De toekomst; chicklit uit 1947

Voeg uw reactie toe

  1. Net als het leven, Joke, soms zacht, maar ook vaak zo hard en bonkig. Het verlies van een geliefde. Hier zit nu ineens heel veel verdriet in. Ook je moeder wens ik heel veel sterkte toe.

  2. Joke, ik wens je veel sterkte. Het is heel ingrijpend om je ouders te verliezen. Het hoort bij het leven, maar ook bij de heftige kant ervan. Ik denk aan je.

  3. Jouw ouders zien er hier zo gelukkig uit, zo vol vertrouwen in de toekomst! Doet me denken aan de tijd toen ik 17 was en mijn aanstaande man 21. Hij sprak toen de romantische woorden: voor ons zal het altijd Lente zijn..
    Daar geloofde ik toen heilig in. Helaas heeft het huwelijk niet lang stand gehouden, maar we gaan nog wel heel goed met elkaar om. Ook al omdat we twee geweldige kinderen hebben gekregen, die inmiddels ook al weer ouders zijn…

    Hoe gaat het nu met je ouders?

    1. De toekomst heeft hen ingehaald. Mijn vader is op 21 januari jl. overleden. Hij wordt zaterdag 28 januari begraven. Mijn moeder is verdoofd en in de war.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

A WordPress.com Website. door Anders Noren.

Omhoog ↑