Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Dit blog en Jokezelf

 

ikke

Over dit blog

Contact

Privacy beleid

Wie is Joke zelf?

Lijstjes met nog meer info

Delen

2 reacties op “Dit blog en Jokezelf

 1. Ferrara
  10 nov 2020

  Het is zo stil hier. Hoop dat het goed met je gaat

  • Jokezelf
   26 sep 2022

   Ik zie je reactie nu pas, sorry. Inmiddels gaat het gelukkig weer wel beter Ferrara. Ik heb wat shit achter de rug (nieuwe knie, melanoom-operatie), en er komt nog wat aan (ik sta op de wachtlijst voor een nieuwe schouder) maar mijn depressie is flink verminderd. Ik hoop dat het zo blijft en dat ik inderdaad weer wat kan gaan schrijven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: