Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Over dit blog

Hoi, leuk dat je hier even langskomt om mijn blogjes te lezen. Je vindt hier korte verhalen, columns en een enkel gedicht. Maar er ook logjes over actuele onderwerpen en mijn ideeën over de toekomst. Ik beschrijf en bespreek zaken die me bezighouden en dat zijn er veel. Van familie tot verre kennissen, van persoonlijk tot politiek, van reizen tot de GGZ en van alles daar tussen.

typen, typemachineDe naam van mijn blog is niet willekeurig gekozen. Mijn onderwerpen zoek ik in dingen die mij interesseren. De verhalen hebben hun kern in mijn eigen leven (hetzij recent, hetzij al langer geleden).
Meestal is het in de kern echt gebeurd, of heeft het er naast gelegen, maar in bijna alle gevallen heb ik er zelf een twist in aangebracht, Jokezelf dus.

Een reactie op mijn schrijfsels stel ik op prijs. En als je wat wilt overnemen, be my guest, maar ik stel het op prijs als je dat even laat weten.

Delen

10 reacties op “Over dit blog

 1. platoonline
  20 jan 2013

  Joke, die WE datum is niet heilig hoor. Van mij mag je er een week overheen als je tegen die tijd een aardig idee hebt. Kijk maar of het je uitkomt, maar dan weet je dat de regeltjes niet zo strikt bedoeld zijn.

 2. lenjef
  5 jan 2013

  Mijn beste wensen voor 2013, Joke.

  ik wens jou meer licht toe dan deze zinnetjes kunnen dragen
  de diepste duisternis wanneer je jezelf wil verbergen
  spontaan helpende handen van reuzen of dwergen
  maar vooral dat je nooit een reden zult hebben om te klagen

  Lenjef

 3. platoonline
  5 jan 2013

  Joke, ik wens je een heel fijn en gezond 2013 toe. Met veel inspiratie en creativiteit voor nieuwe blogjes. Ik blijf deze blog scherp in de gaten houden 🙂

 4. BookGoddess
  15 jul 2012

  Wat een diversiteit aan onderwerpen.

Reacties zijn gesloten.