Over dit blog

Hoi, leuk dat je hier even langskomt om mijn blogjes te lezen. Je vindt hier korte verhalen, columns en een enkel gedicht. Maar er ook logjes over actuele onderwerpen en mijn ideeën over de toekomst. Ik beschrijf en bespreek zaken die me bezighouden en dat zijn er veel. Van familie tot verre kennissen, van persoonlijk tot politiek, van reizen tot de GGZ en van alles daar tussen.

typen, typemachineDe naam van mijn blog is niet willekeurig gekozen. Mijn onderwerpen zoek ik in dingen die mij interesseren. De verhalen hebben hun kern in mijn eigen leven (hetzij recent, hetzij al langer geleden).
Meestal is het in de kern echt gebeurd, of heeft het er naast gelegen, maar in bijna alle gevallen heb ik er zelf een twist in aangebracht, Jokezelf dus.

Een reactie op mijn schrijfsels stel ik op prijs. En als je wat wilt overnemen, be my guest, maar ik stel het op prijs als je dat even laat weten.

Delen

10 gedachten over “Over dit blog

  1. Hoi! 🙂 (Of moi?) Ik zag dat je een opmerking van me bij Annaknijptertussenuit leuk vond. Dank daarvoor! Dus ik dacht, ik ga even kijken wie Joke is. Ik heb even rondgeneusd op je blog en me thans geabonneerd. Ik hoop dat je dat goed vindt.

  2. Hoi Joke, ik zag dat ik er een nieuwe volger bij heb, leuk.
    Dank je.
    Kom dus even bij je buurten.
    Gezellig hier, zie allemaal ‘bekenden’.
    Groetjes, Narda

A WordPress.com Website. door Anders Noren.

Omhoog ↑