Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Filosofeer je wel eens over je leeftijd?

Wat je leeftijd ook is, iedereen houdt zich bezig met jong zijn en ouder worden, of ouder willen zijn en weer jonger worden.

OUDjongSPIEGEL

Klik op het plaatje voor een diavoorstelling. Begint de voorstelling niet meteen, klik dan op OK als gevraagd wordt of je het bestand wilt openen met Microsoft Powerpoint.

age is of no

Delen

8 reacties op “Filosofeer je wel eens over je leeftijd?

 1. Regenboogvlinder
  1 sep 2015

  Een erg mooie presentatie Joke! Ach… ik ben er niet mee bezig hoor, eigenlijk nooit gehad. Hoewel… in de omstandigheden waarin ik nu zit had ik wel een paar jaar jonger willen zijn, maar ach… Lekker leven en hopelijk gezond blijven is het belangrijkste hè..

 2. Plato
  1 sep 2015

  Helemaal gezien. Leuke presentatie. Goh tja, nu je het zegt: ik ben 67. Dus ik ga op voor de 70 maar ik voel me nog een jongetje dat ondeugende verhaaltjes en liedjes schrijft. Zo ben ik (zeker vanaf de VUT) altijd geweest. Mijn kinderen zullen die erfenis hoofdschuddend lezen en roepen: hij was tenminste van de straat.
  Een andere vraag die ik mezelf wel eens stel is: zou ik het allemaal nog eens over willen doen. En dan is het antwoord steevast nee. Het moet ook fijn zijn als het eens klaar en geweest is. En dan moedig voorwaarts naar het onbekende.

 3. EJW
  1 sep 2015

  Ik weet wel dat naarmate je ouder wordt en steeds minder tijd overblijft. Dat vind ik geen prettige gedachte. Daar komt nog bij dat je uberhaubt niet weet hoeveel tijd van leven je hebt. Onzekerheid alom maar aan de andere kant ook weer prettig dat we het niet weten.

 4. roadlaura1969
  31 aug 2015

  Hoi Joke, ja als kind wilde je snel een leeftijd bereiken dat je langer mocht opblijven en dan dat je voor je rijbewijs kon gaan, je eigen geld verdienen.
  Vandaag de dag ben ik niet bezig met leeftijd, ja als ik mijn neefjes zie dan weet ik op eens dat de tijd niet stilstaat 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 31 aug 2015 door in (Zinnige) onzin en flauwekul, Dromen en getagd als , , , , , , .
%d