Geméén!!!

Wacht maar tot ik groter ben

Zes woorden met beeld, thema Groot Verdriet.

Delen

25 gedachten over “Geméén!!!

Voeg uw reactie toe

  1. Op deze foto zie ik drie redenen tot treurnis voor het kleintje. Ten eerste hebben ze het een trainingspakje van de foute club aangetrokken. Ten tweede hebben ze het een heel plein vol blokjes hebben gegeven maar zodanig dat het er niet bij kan omdat de blokjes in de grond verankerd zitten. Ten derde motregent het. Dat jongetje in de auto heeft een licht gevoel van plaatsvervangende schuld en schaamte. Hij verbergt dat achter een brutaal grijnsje dat zeg: ja, ik kan er niks an doen hoor.

    Zeg mij lezer, had u dit kleine leed ook gezien? of houden we het bij gaaf, leuk en mooi gevonden?

    1. Plaat je hebt het helemaal bij het recht eind, al heb ik geen idee wat je bedoelt met het trainingspakje van een foute club. Welke club mag dat wel wezen? Maar het regende daar toen wel en ik vind die interpretatie van de uitdrukking op het gezicht van mijn zoontje erg goed gevonden. Ik denk namelijk dat je wel gelijk hebt. En die blokjes? zeg er wat van dat ze daar ook de p over in had.

  2. En ze had misschien nog wel achterop dat dat rode plankje gekund :).. of zie ik dat verkeerd en zou ze daar zo afgevallen zijn (en dan toch ook weer huilen)?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

A WordPress.com Website. door Anders Noren.

Omhoog ↑