Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Happy anniversary

verjaardagVanmorgen kreeg ik zomaar onverwacht deze virtuele lauwerkrans met felicitatie; Happy Anniversary met WordPress.com omdat ik vandaag -23 oktober- drie jaar geleden voor WordPress heb gekozen. Ik ben er beduusd van. Dat ze dat onthouden hebben! šŸ˜‰

Toch staan in mijn archief ook al berichten uit januari 2010. Dat komt door het debacle met het voormalige webstreepjelogpuntnl, waar ik op 28 januari 2011 mijn eerste blogverjaardag vierde. Maar in juli 2011 besloot webstreepjelog in al haar wijsheid over te stappen van Typepad naar WordPress. Het verhaal was dat alle bloggers met hun teksten, foto’s en plaatjes in twee tot drie weken zouden migreren naar webzĆ³nderstreepjelog.

Helaas… pindakaas! De verhuizing lukte van geen kanten, het vertrouwde onderkomen was weg en er kwam zo goed als niets voor in de plaats. Vele maanden werden wij aan het lijntje gehouden en omdat veel blogs niet, gedeeltelijk, of met talrijke fouten, mee gemigreerd waren, zochten veel webstreepjeblogpuntnlbloggers (mooi woord voor galgje) een alternatief.

Enniehoe, ik blog dus alweer enkele jaren met veel plezier bij WordPress. Het doet het altijd, het is gemakkelijk, er zijn veel mogelijkheden om je blog(s) op te leuken en het is nog gratis ook. Nou ja het basisblog dan, maar ook dan heb je heel veel mogelijkheden voor het onderhouden en uitbreiden van je blog. En je kunt er voor niet al te veel geld een aantal functionaliteiten aan vast knopen. Hulde terug dus voor WordPress en gefeliciteerd met mij dat ik me drie jaar geleden bij jullie heb aangesloten. En om het te vieren, trakteer ik mezelf straks maar eens op een heerlijk slagroomgebakje, een Bossche bol, of een tompoes, of aardbeigebak, of nee… appeltaart, of ehm…. een cupcakeje misschien? Maar wel met drie kaarsjes erop. En dan in januari mijn vierde blogverjaardag gedenken :-).

bakkerij met taart

Delen

15 reacties op “Happy anniversary

  1. platoonline
    25 okt 2013

    Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren. Tja, ik heb er niet zo over nagedacht maar inderdaad, als weblog nog had bestaan had ik nu 10 jaar en 1 maand geblogd bij Ć©Ć©n bedrijf. Nu ben ik straks ook al twee jaar. Eens kijken of ik ook zo’n berichtje krijg. Hoe dan ook, ik deel je hulde voor wordpress. Het is een prima toevluchtsoord gebleken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d