Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Honger

Verhaal in zes woorden met beeld – thema armoede

Denkend aan de kindertjes in afrika

honger

Foto: the amazing retecool.com

Marion Driessen schreef; “Na bijna een jaar mis ik de tweewekelijkse uitdaging van Verhaal in zes woorden met beeld van JokeZelf nog steeds. Zijn er meer mensen geïnteresseerd om het weer op te pakken? Of weet iemand waar ik kan deelnemen? Dank je!”

Ik mis het ook, maar heb te weinig inspiratie om thema’s te verzinnen, dus Marion heeft voorlopig het stokje overgenomen. Hartstikke leuk om er weer mee te beginnen. Haar eerste thema is ARMOEDE, een erg actueel thema.

Wat moet je doen? Laat je inspireren door een foto of afbeelding en schrijf daar je verhaal bij. Of bedenk eerst een verhaal in zes woorden en maak/zoek daar een foto bij. Publiceer verhaal en foto op je eigen blog/site  en plaats de link in een reactie onder het nieuwe thema bij Marion.

Delen

15 reacties op “Honger

 1. Pingback: Mijn trotse voetstappen. Mijn oneindig niets. « WitchwithaView

 2. Melody
  21 feb 2013

  Het blijft schokkend maar wat ik ook triest vind is dat wij er dan wellicht met afschuw naar kijken maar zulke foto’s ons eigenlijk niet werkelijk echt meer schokken.

  • lenjef
   21 feb 2013

   Kunnen we misschien
   door de bomen het bos niet meer zien?

   Lenjef

   • jokezelf
    22 feb 2013

    Dat denk ik eerlijk gezegd ook Lenjef. Er gebeurt zoveel akeligs op deze wereld dat je niet meer weet wáár je moet kijken.

  • jokezelf
   22 feb 2013

   Nou, mij toch nog steeds wel hoor. Ik vind het heel akelig om naar te kijken. En nog veel akeliger dat we er met zijn allen maar niet in slagen om die honger de wereld uit te helpen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 16 feb 2013 door in Samenleving, Zes woordenverhalen en getagd als , , , .