Kaatje van Muis zoekt mini-investeerders

 

(klik op het plaatje links) is heel hard op zoek naar crowdfunders voor een project dat mij bijzonder aanspreekt; het ombouwen van een tweede bouwkeet van 2 x 4 meter tot een huisje dat ze Kaatje van Muis noemt. Marian werkt op dit moment hard aan de succesvolle make-over van haar eerste bouwkeet, die ze de naam Keetje heeft gegeven. Keetje is al bijna klaar en blijft waarschijnlijk in haar achtertuin staan. De nieuwe keet Kaatje is bedoeld om te verkopen óf ergens neer te zetten en te verhuren aan mensen die het leuk vinden om in een minihuisje te overnachten.

Wat kun jij bijdragen?
Mama Muis zoekt maximaal 75 mensen die zoveel vertrouwen in haar en het Kaatjeproject hebben, dat ze gedurende 18 tot 24 maanden 20 euro (of meer) aan haar willen uitlenen. In die tijd en van dat geld koopt ze een bouwkeetje en maakt ze er een Kaatje van. Sinds 19 juli hebben al 56 mensen hun deelname toegezegd (waaronder ook ik natuurlijk) en ligt Kaatje, in afwachting van haar face- en bodylift, bij Marian thuis aan de ketting.

Kaatje nog als keet

Wat levert het jou op?
Behalve de voldoening dat je Marian enorm helpt, dan krijg je – als Kaatje verkocht wordt – je inleg, met 2 euro bonus (dat is een rente van 10!%), volledig terug. Gaat ze Kaatje verhuren, dan heb je recht op 20 euro korting op een verblijf, met als bonus een gratis ontbijt. Wil je geen verblijf? Geen probleem, dan komt de inleg binnen 12 maanden na de start van het verhuren retour, ook met 2 euro bonus. Bovendien krijg je, hoe dan ook, een vermelding -met eventueel een linkje naar keuze- op de speciale Vrienden van Kaatje lijst bij Mama Muis Producties.

HIER WORD IK NOU VROLIJK VAN!
*

Niet speciaal geschreven voor de WE300 van juli/augustus 2013 met het thema “boeien”, maar omdat ik het daar wel vond passen, heb ik de link ook daar neergezet.
(WE300 = schrijf een stukje van maximaal 300 woorden over een opgegeven woord, zonder dat woord te vermelden in de tekst.) Wil je ook meedoen, of meer boeiende verhalen en columns lezen? Kijk dan bij Plato.

*

Delen

7 gedachten over “Kaatje van Muis zoekt mini-investeerders

Voeg uw reactie toe

Geef een reactieReactie annuleren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

A WordPress.com Website. door Anders Noren.

Omhoog ↑

Mobiele versie afsluiten
%%footer%%