Lucille Starr zwijmelt voorbij

lucille starr

Lucille Starr (St. Boniface (Canada), 13 mei 1938) is een Franstalige zangeres en songwriter, die ook heel goed kon jodelen (ja jongens en meisjes dat deden mensen vroeger gewoon voor hun plezier, google maar eens op Olga Lowina; je weet niet wat je hoort!) Lucille werd in 1965 bekend met de hit The French Song (quand le soleil dit bonjour aux montahagne).

 

 

Meer gezwijmel op zaterdag, of zelf meedoen? Kijk dan bij Marja.

Delen

6 gedachten over “Lucille Starr zwijmelt voorbij

Voeg uw reactie toe

  1. Ik ken het nummer. Later werd het gevolgd door Colinda geloof ik. Gelukkig dat ik het in mijn hoofd hoor nu, want helaas doet (bij mij) de link het niet. Maar ik herinner me dat het een leuk nummer was dat mijn broer, mijn moeder en ik op de gitaar luidkeels nazongen. De toenmalige buren kunnen zich dat vast herinneren. Meer bekendheid kregen wij niet.

    1. Klopt; het volgende nummer was Colinda; “allons dansez Colinda”. Ook al zo’n fijne meezinger. Als het je een troost is: mijn zusje en ik werden ook niet ontdekt toen, ondanks dat we de sterren van de hemel galmden. 🙂

  2. Update: er zat een foutje in de instellingen van mijn blog waardoor er geen reacties mogelijk waren onder sommige berichten, maar dat is opgelost 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

A WordPress.com Website. door Anders Noren.

Omhoog ↑