Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Mijn lievelingen

 

Ik heb in de loop van de jaren al heel veel geschreven en gepubliceerd. Verhalen, gedichten, columns, opiniestukjes, recensies, muziek, vakantiebelevenissen enzovoort enzoverder. Natuurlijk zijn sommige schrijfsels mij dierbaarder dan anderen, ofwel doordat ik het onderwerp zo leuk vond, ofwel doordat ik (terecht of onterecht, dat laat ik aan de lezer over) trots ben op het resultaat. Maar je kunt op zo’n blog nou eenmaal niet al je stukken naast elkaar vertonen, waardoor vooral de oudste stukken gedoemd zijn tot vergetelheid. Behalve dan als ik ze hier in het zonnetje zet.

In willekeurige volgorde: een aantal van mijn lievelingsstukken. Ik hoop dat je ze ook kunt waarderen en dat je hier nog eens terug komt, want ik ben van plan af en toe wisselen met andere lievelingen.

Brief uit de toekomst

Burnout:   1     2     3    4(slot)

Oplossing

De afwijzingsbrief

Ophalen 

Snelheidsdeken

Lucian Freuds onverhulde werkelijkheid

Man in pak

Eigenwijze bagage

Innovatie

“Spaanse” sigaren

Goed geregeld

De hand van de meester

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Categorieën

Archief

SCHRIJVENDE SENIOREN GEZOCHT: SCHRIJF MEE!

Afbeelding van Steve Buissinne via Pixabay

Ik schrijf al enige tijd stukjes voor de hoe ouderen denken site en we zijn continu op zoek naar enthousiaste medeschrijvers

Wij zoeken ouderen vanaf ca. 55 jaar die graag vertellen over alle perikelen die zij als ouderen/senioren in onze samenleving meemaken.

Denk jij uit te kunnen leggen hoe wij ouderen denken? Heb je je seniorenhart verpand aan de schrijverij? Vertel jij graag hoe het jou vergaat en wat je meemaakt als oudere in een steeds snellere maatschappij? Heb je een vlotte pen en een goed gevoel voor taal? Doe dan mee op Hoe Ouderen Denken!

Interesse? Mail ons wat recente teksten (zodat we een indruk krijgen van je schrijfstijl) en een korte motivatie:
redactie@hoeouderendenken.nl 

%d bloggers liken dit: