Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Mijn weblog is één jaar geworden

Dit blog bestaat al meer dan 365 dagen.

Update:
Inmiddels (1 juli 2017) draai ik alweer ruim zeven jaar mee in de blogscene = meer dan 2700 dagen, maar daar bestaat geen liedje van, dus laat ik die 365 dagen van Bassie en Adriaan lekker staan.

 

In januari 2010 ben ik bij web-log.nl begonnen met een eigen weblog. Gewoon, om eens te kijken hoe dat zou zijn. De eerste maanden schreef ik bijna niets omdat ik het toen eigenlijk veel te druk had. Maar de tweede helft van het jaar ben ik als een gek aan het bloggen geslagen. Want toen had ik pas tijd om te schrijven.

En? vond ik het leuk? Nou, dat blijkt, zou ik zeggen. In een half jaar tijd heb ik 75 berichten geschreven. Dat zijn er twaalf stuks per maand, oftewel gemiddeld drie per week. Dan moet je het wel leuk vinden. Daar heb ik tot nu toe 390 reacties op gehad. En in totaal zijn mijn pagina’s in dat laatste halfjaar van 2010 bijna 6500 maal bekeken. Dat is een volle bak; per maand lezen flink wat mensen zo’n 1000 pagina’s bij elkaar.
Tuurlijk; vergeleken bij anderen ben ik nog een jonkie. Er zijn bloggers die al zes jaar of langer bloggen en die al honderdduizenden pageviews hebben. Dat is pas een volle bak! Maar dat geeft niks; ik vind het leuk zoals het nu gaat. Bovendien ben ik via dit blog terechtgekomen op allerlei leuke en interessante webloggen van anderen. Daar lees ik met genoegen de weblogjes van de meest uiteenlopende mensen. En soms zet ik daar iets neer, zoals dit in het kader van het WOW-woord BAK. (een initiatief van Aline Write On Wednesday).

Dus ja; ik vond en vind het leuk en ik ga door tot ik geen woorden meer kan vinden.

Delen

14 reacties op “Mijn weblog is één jaar geworden

 1. Ria
  4 feb 2011

  Joke gefeliciteerd.Telkens als ik op je log lees doe ik het met een glimlach.

 2. hanneke
  4 feb 2011

  allereerst gefeliciteerd met je jarige blog!
  en wat ben ik blij met die laatste zin!!!
  hieperdepiep HOERA!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Aline
  2 feb 2011

  Gefeliciteerd, ik ben er eentje die al meer dan 7 jaar blogd, en er juist de laatste tijd bijna geen tijd voor heeft… omdat het werk mijn tijd opslokt… leuke wow geworden zo…

 4. Jokezelf
  2 feb 2011

  WordPress denk ik, maar voorlopig hier via OBA/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 28 jan 2011 door in (Zinnige) onzin en flauwekul.
%d