Minuterietjes 2 – Onderwerp

Doe je ook mee aan deze nieuwe schrijfuitdaging? (klik voor de uitleg)

 

Elke twee weken presenteer ik op woensdag een woord, een onderwerp, een gedachte of een foto. Naar aanleiding daarvan schrijf je in 60 seconden een tekst. Dat mag van alles zijn: een verhaal, een pleidooi, een advertentie, iets wat echt gebeurd is, een reactie op het nieuws, een gedicht, of wat je maar bedenkt. Als je het maar in maximaal één minuut schrijft.

 

N.B. Omdat zondag geen goede dag blijkt en elke week zo’n thema (voor mij in ieder geval) wat veel van het goede is, heb ik besloten de opdracht te verplaatsen naar de woensdag èn er een veertiendaagse uitdaging van te maken. De derde minuterie uitdaging vind je hier dus op woensdag 26 juli a.s.

Deze week is het thema:
ONDERWERP(met dank aan Rietepietz die me op het idee bracht).

Publiceer je minuterietje op je eigen blog en plaats de link erheen in het reactieveld hieronder. Ik vermeld je vervolgens in dit bericht.
Veel plezier bij het schrijven!

 

Lees hier de minuterie van…

 

 

Delen

6 gedachten over “Minuterietjes 2 – Onderwerp

Voeg uw reactie toe

 1. Na een paar versies stond deze eindelijk op papier. Een die een klein beetje ergens over ging, dat kon je van mijn eerdere pogingen niet zeggen 🙂 Lastig hoor om alleen maar te typen en niet na te denken.
  Heb na afloop wel wat aan de lay-out gedaan, zodat het niet allemaal achter elkaar staan, maar al met al ben ik er eigenlijk best tevreden over 🙂 Ben benieuwd wat voor onderwerp er over 2 weken uit gaat komen.
  https://minoesjka2.wordpress.com/2017/07/15/minuterietjes-2-onderwerp/

  1. Dat was ook precies de bedoeling; gewoon maar typen en daarna schaven en de lay out doen. Het is een erg leuk stukje geworden. Ik moet er zelf nog aan beginnen, kejje nagaan 😉

 2. Wat leuk dat ik je op een idee gebracht heb.En blijkbaar goed bruikbaar want de eerste staat er al zie ik. Ik vind het knap hoor.

  1. Hij hoeft niet meteen op woensdag geschreven te worden Mel. 🙂 Je hebt 14 dagen de tijd. (moet ik tegen jou zeggen; de snelste blogster van de blogosfeer hahaha).

   1. hahaha je kent me al aardig….

    Ik weet wat er ‘hoort’ op welke dag dus een andere dag pakken zal ik zo snel niet doen…. zeker als ik de thema’s eerder ken kan ik immers op voorhand bloggen en publiceren met datum in toekomst.

    Heb nog vrije dagen over hoor…. op do en vrij heb ik niets (meer…)

Geef een reactieReactie annuleren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

A WordPress.com Website. door Anders Noren.

Omhoog ↑

Mobiele versie afsluiten
%%footer%%