Nieuw thema!

Nadat ik een hele poos (drie jaar of zoiets) niet of nauwelijk heb geblogd, ben ik weer terug bij WordPress. Maar dat valt me niet mee, moet ik zeggen. Alles is veranderd en ik ben natuurlijk een boomer, dus… ‘nough said 😜
Ik heb een nieuw thema uitgeprobeerd op mijn site, maar dat liep totaal verkeerd! Ik klikte per ongeluk op activate en nu is mijn oude thema verdwenen omdat het een verouderd thema was. En ik kan het niet meer terug krijgen. Balen!

En nu zit ik met mijn handen in het haar. Ik vind het er niet uitzien en ik moet van alles bekijken en lezen om het uiterlijk van mijn blog aan te passen. Zelfs mijn menu is weg.

En dan het nieuwe Gutenberg gedoe daarbovenop. Gèk word ik ervan. Ik heb verdorie een upgrade genomen omdat ik dan terug kon naar de klassieke manier van bloggen. En dat doe ik nu ook, maar al die blokkenshit komt er dwars doorheen.

Bah bah bah, ik hoop dat ik het zo goed heb samengevat 🤯

Delen

29 gedachten over “Nieuw thema!

Voeg uw reactie toe

  1. Deels herkenbaar. Voor m’n familiestamboom heb ik een jaar geleden WP op een eigen domein gezet en dat valt me erg tegen. Geen van de thema’s doet precies wat ik wil, dus is het kiezen voor de minstberoerde. Maar ook daar kan je veel tijd in verdoen. Persoonlijk blog ik nog altijd op de gratiis wordpress.com met een oeroud thema. Zo oud dat bepaalde WP-reclames er niet op werken. Ik gebruik daarop nog altij de oude editor. Was wel even zoeken. Reclames onderdruk ik hoedanook met uBlock Origin. Neem aan dat anderen dat ook doen. Tegenwoordig zit ik er meer mee dat het (wat mij betreft) ook goed moet werken op een smartphone. Toch heb ik de indruk dat veel smarthonegebruikers apps gebruiken waarin reclames niet te onderdrukken zijn en vooral apps van facebook en instagram zodat ze minder tijd steken in het bezoeken van blogs.

  2. Ik begrijp je frustratie helemaal. Ik ben ook niet zo’n techneut en als ze met iets nieuws komen, sla ik al op tilt. Gelukkig heb ik wel mensen in mijn omgeving die met WordPress vertrouwd zijn, als ik ze nodig heb. Hopelijk krijg Jij het gauw weer zoals het was!!

    1. Dank je voor de link. Dat advies ga ik uitvoeren. Ik heb een betaalde WordPress + een upgrade, dus ik moet hem weer op classic kunnen zetten. En een backup moet ik ook nog ergens hebben. Kortom, we zullen dóórgaan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

A WordPress.com Website. door Anders Noren.

Omhoog ↑