Nieuw thema!

Nadat ik een hele poos (drie jaar of zoiets) niet of nauwelijk heb geblogd, ben ik weer terug bij WordPress. Maar dat valt me niet mee, moet ik zeggen. Alles is veranderd en ik ben natuurlijk een boomer, dus… ‘nough said 😜
Ik heb een nieuw thema uitgeprobeerd op mijn site, maar dat liep totaal verkeerd! Ik klikte per ongeluk op activate en nu is mijn oude thema verdwenen omdat het een verouderd thema was. En ik kan het niet meer terug krijgen. Balen!

En nu zit ik met mijn handen in het haar. Ik vind het er niet uitzien en ik moet van alles bekijken en lezen om het uiterlijk van mijn blog aan te passen. Zelfs mijn menu is weg.

En dan het nieuwe Gutenberg gedoe daarbovenop. Gèk word ik ervan. Ik heb verdorie een upgrade genomen omdat ik dan terug kon naar de klassieke manier van bloggen. En dat doe ik nu ook, maar al die blokkenshit komt er dwars doorheen.

Bah bah bah, ik hoop dat ik het zo goed heb samengevat 🤯

Delen

29 gedachten over “Nieuw thema!

Voeg uw reactie toe

  1. Ja, een gedoe met zo’n nieuw thema, heb er zelf ook eentje per ongeluk geactiveerd, duurde een paar dagen voordat ik alles weer goed had, de menu’s, de widgets, alles moest overnieuw.

  2. Ook ik schrijf en lees niet meer veel. Maar WordPress gebruik ik nog wel voor andere sites, dus ik kan er al aardig mee overweg. En van voor het vrijwilligerswerk krijg ik zelfs binnenkort een training met de fijne kneepjes ervan. Ben benieuwd.
    Hoop voor jouw wel dat je lol erin krijgt ipv stoom uit je oren van alle veranderingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

A WordPress.com Website. door Anders Noren.

Omhoog ↑