Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Nieuw thema!

Nadat ik een hele poos (drie jaar of zoiets) niet of nauwelijk heb geblogd, ben ik weer terug bij WordPress. Maar dat valt me niet mee, moet ik zeggen. Alles is veranderd en ik ben natuurlijk een boomer, dus… ‘nough said 😜
Ik heb een nieuw thema uitgeprobeerd op mijn site, maar dat liep totaal verkeerd! Ik klikte per ongeluk op activate en nu is mijn oude thema verdwenen omdat het een verouderd thema was. En ik kan het niet meer terug krijgen. Balen!

En nu zit ik met mijn handen in het haar. Ik vind het er niet uitzien en ik moet van alles bekijken en lezen om het uiterlijk van mijn blog aan te passen. Zelfs mijn menu is weg.

En dan het nieuwe Gutenberg gedoe daarbovenop. Gèk word ik ervan. Ik heb verdorie een upgrade genomen omdat ik dan terug kon naar de klassieke manier van bloggen. En dat doe ik nu ook, maar al die blokkenshit komt er dwars doorheen.

Bah bah bah, ik hoop dat ik het zo goed heb samengevat 🤯

Delen

29 reacties op “Nieuw thema!

 1. Bas van Vuren
  24 okt 2022
  Bas van Vuren – Bulderbos, Nederland – Schrijver - Rijmer - Kijker - Stemacteur - Figurant - Kent beroemde mensen - Maakt liedjes - Doet iets met #ikjes - Want ja - Je moet toch wat

  Ja, een gedoe met zo’n nieuw thema, heb er zelf ook eentje per ongeluk geactiveerd, duurde een paar dagen voordat ik alles weer goed had, de menu’s, de widgets, alles moest overnieuw.

 2. Bertie
  16 aug 2022
  bertjens

  Kwijt en teruggevonden.

 3. rietepietz
  6 jun 2022
  rietepietz – Een niet zo piepjonge halfdigibeet die zich met verwondering door het logwereldje beweegt.

  Maar ga vooral door met logjes zetten, aldoende pik je vanzelf wel weer het een en ander op.

 4. minoesjka2
  29 mei 2022
  minoesjka2

  Ook ik schrijf en lees niet meer veel. Maar WordPress gebruik ik nog wel voor andere sites, dus ik kan er al aardig mee overweg. En van voor het vrijwilligerswerk krijg ik zelfs binnenkort een training met de fijne kneepjes ervan. Ben benieuwd.
  Hoop voor jouw wel dat je lol erin krijgt ipv stoom uit je oren van alle veranderingen.

  • Joke Zelf
   30 mei 2022
   Jokezelf – The Netherlands – Gepensioneerd GZ-psycholoog (NP,) voormalig docente Nederlands. (Web)schrijfster, auteur van 'Sjeng van Dalsum, nagelaten werk'. Geïnteresseerd in theater, literatuur, kunst, fotografie, muziek, film en reizen.

   Ja, dat hoop ik ook 😀

Geef een reactieReactie annuleren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 27 mei 2022 door in Kleine ergernissen en getagd als , , , .

Navigatie

Mobiele versie afsluiten
%%footer%%