Nieuw thema!

Nadat ik een hele poos (drie jaar of zoiets) niet of nauwelijk heb geblogd, ben ik weer terug bij WordPress. Maar dat valt me niet mee, moet ik zeggen. Alles is veranderd en ik ben natuurlijk een boomer, dus‚Ķ ‚Äėnough said ūüėú
Ik heb een nieuw thema uitgeprobeerd op mijn site, maar dat liep totaal verkeerd! Ik klikte per ongeluk op activate en nu is mijn oude thema verdwenen omdat het een verouderd thema was. En ik kan het niet meer terug krijgen. Balen!

En nu zit ik met mijn handen in het haar. Ik vind het er niet uitzien en ik moet van alles bekijken en lezen om het uiterlijk van mijn blog aan te passen. Zelfs mijn menu is weg.

En dan het nieuwe Gutenberg gedoe daarbovenop. Gèk word ik ervan. Ik heb verdorie een upgrade genomen omdat ik dan terug kon naar de klassieke manier van bloggen. En dat doe ik nu ook, maar al die blokkenshit komt er dwars doorheen.

Bah bah bah, ik hoop dat ik het zo goed heb samengevat ūü§Į

Delen

29 gedachten over ‚ÄúNieuw thema!‚ÄĚ

Voeg uw reactie toe

  1. Wat lijkt me dat vreselijk, heb je eindelijk weer zin in bloggen stuit je op de wereld aan moeilijkheden. Hopelijk komt het toch goed. Succes!

  2. ik herken het! ook na jaren weer eens aan het rondkijken (dankzij Plato’s initiatief de WE300 weer leven in te blazen) was ik ook een beetje de kluts kwijt. op zoek naar bloggers die ik volgde kwam ik ook weer eens hier. Wie weet pak ik het weer op… maar eerst op onderzoek ut

  3. Ik begrijp je verzuchtingen. Ik ben ook weer begonnen met bloggen en kom allerlei nieuwe termen tegen. Wat is bijvoorbeeld een Jetpack? Ik kom er wel achter maar ik heb geen zin om me er druk over te maken. Ik wil alleen maar een stukje kwijt en dat kan best op de oude manier. Dus ik kom zo min mogelijk aan knopjes en schuifjes. Tot nu toe lukt het. Nu alleen nog kijken of ik weet hoe ik af en toe een foto moet plaatsen en ik ben al tevreden. Ik heb wel voor een paar tientjes de reclame afgekocht.
    Het ziet er hier trouwens mooi uit. Dus het is je wel gelukt, lijkt me.
    Ik ga je weer volgen.

Geef een reactieReactie annuleren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

A WordPress.com Website. door Anders Noren.

Omhoog ‚ÜĎ

Mobiele versie afsluiten
%%footer%%